Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal   
  Create an account  •  Pocetna strana portala •  Download •  Vas nalog •  Forumi •  

Navigator
Gradski meni
· Pocetna strana

· Komunikacija clanova
· FORUM
· Flash Chat - NOVO

Zabava
· Vlasotinacki recnik
· Flash Igre
· Jos igrica
· Mnooogo igrica
· Smesne slike
· Vicevi
· TV prog.sheme svih stanica
· Telefonski imenik
· Dnevni horoskop

Portal
· Vesti u vezi portala
· Posalji vest
· FAQ
· Komentar predlog
· Preporucite nas
· Recenzije
· Linkovi
· Pretrazi
· Statistika
· VL Cafe Toolbar

Slike i fajlovi
· Vlasotinacki oglasi
· Foto Album
· Postavi sliku
· Download
· Postavi fajl

Control Panel
· Reg.Users.Login.

Sveze vesti
· Vesti dana
· Drustvene vesti
· Vesti iz kulture
· Politicke vesti
· Vesti iz sporta
· Vesti iz sveta
· Vesti tehnologije
· Vremenska prognoza

Informacija o korisniku
_YOURIP38.103.63.59

Dobrodosli, Gost
Nickname
Sifra

· Registrovani
· _PASSWORDLOST
Ljudi na vezi:
Posetioca: 22
Clanova: 0

Imali smo
6952120
pregledanih strana od
Novembar 2004 (April 2005)

SERDT
4 December 2008 05:09:13 CET (GMT +1)

Mali shout box

Samo registrovani korisnici mogu pisati poruke login ili kreiraj nalog.

Najnovije na forumu
Poslednjih 15 poruka na forumu

prednost Vlasotinackog jezika u primerima
Last post by OTPOR on Dec 04, 2008 at 02:26:11

Gde cete za Docek Nove Godine
Last post by James-Bond-007 on Dec 03, 2008 at 20:37:06

Rat clonova
Last post by bukovski on Dec 03, 2008 at 17:32:37

Aleksandar Tijanić
Last post by Gorefest on Dec 03, 2008 at 13:39:39

Srecan rodjendan
Last post by Gorefest on Dec 03, 2008 at 13:19:18

Zabavi se..
Last post by Gorefest on Dec 03, 2008 at 13:17:29

Pise: Petar Lukovic
Last post by bamby on Dec 03, 2008 at 12:44:48

Sad ima da se cita povise
Last post by Zlatokosa on Dec 03, 2008 at 12:11:07

Samo za zenski svet
Last post by Zlatokosa on Dec 03, 2008 at 09:18:47

Vrste pica :)
Last post by Gorefest on Dec 02, 2008 at 12:51:23

Sta mislite o folk muzici u Srbiji?
Last post by Zlatokosa on Dec 01, 2008 at 09:28:43

OKK VLASOTINCE - Kadeti
Last post by veljko on Dec 01, 2008 at 08:08:12

KK Vlasotince - Druga srpska liga Istok 2008/2009
Last post by veljko on Dec 01, 2008 at 08:01:45

Zašto lokalna samouprava bojkotuje Moto Kros Klub ''JUNIOR''
Last post by mioni on Nov 30, 2008 at 21:41:29

Otkriven hormon preljube
Last post by bamby on Nov 30, 2008 at 19:07:12

[ Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal ]

Google

Kuj je kude

Vlasotince cafe :: Pogledaj teme - Pitanja i problemi sa blogom samo OVDE !!!
 FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Pitanja i problemi sa blogom samo OVDE !!!
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Blog
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
bukovski
Site Admin
Site Admin

Pridružio: Apr 02, 2005

PorukaPoslao: Pon Jan 22, 2007 12:41 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

jbg sledeceg puta...

kad posle dashboard kliknete na write post izadje vam strana sa postovima pise topci i ispod pisete e tu desno ima "categories" stiklirajte onu u koju bi zeleli da vam izadje to sto pisete za tu kategoriju... i kliknete na publish

p.s. eto ja vam napravio primer za cestice dima... slobodno ga izbrisite nego cisto da pokazem da radi unapred Smile

gde pise ping mozete da iskljucite kometare ako ne zelite da vam ih postavljaju ispod poruka i tema...

e sad ocekujem ovo pitanje kad tad pa cu odmah i odgovoriti na njega..

slucaj kad zelite da jedna ista poruka tj strana uvek bude na vrhu a ispod nje da se pojavljuju nove kako ih budete postavljali ...

tipa vi zelite da vam hell word bude uvbek na pocetku a ne kao do sada da cim napisete nesto ona ode ispod...

resenje...

Options-> pa reading -> pa gde pise :

Front Page
Front page displays:

Your latest posts

A static page (select below)

izaberete prvu opciju ( po defaultu je ) ako zelite da na pocetku uvek bude vasa najnovija poruka sto je i logicno za 90% ljudi...

i izaberete opciju 2 !!!
static page i onda onu stranu koju uradite !!! konretno vi imate about stranu napravite sta ja znam "home" stranu u kojoj ce stojati na pocetku sta ocete i tu u padajucem meniju izaberite tu stranu !!!

opet napomiljem postji razlika izmedju postova i pogea ! u ovo slucaju idete na dashboard pa write pa na write page a ne na write post !!! postove mozete da slazete u kategoriju dok strane ( pages su posebne i izlaze u linkovima sa strane )

zaista bih cenio kad bi svi procitali FAQ za wordpress i onu knjigu gde je sve ovo valjda objasnjeno mislim da jeste... ja nisam cito ni jednu iskreno al to nikada ni neradim...

nadam se da ste zadovoljni odgovorima !

Hvala
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
poreklomvlasoticanka
pravi forumas
pravi forumas

Pridružio: Dec 13, 2006

PorukaPoslao: Pon Jan 22, 2007 5:39 am    Naslov: Jesam Odgovoriti sa citatom

Jesam, hvala. Proucicu dobro ovo sto si napisao ( sto ste napisali)
Ja rado citam knjige,ali ne na engleskom.
Malo su me zeznuli sto sam ucila ruski i nemacki (kratko).
Mada hvala ne sinhronizovanim filmovima, jer mi je pola engleskog uslo u glavu, pa tako uglavnom lako razumem sta pricaju i uglavnom znam da prevedem i bez recnika,ali to za strucne strane nije dovoljno.

Bas mi se pre neki dan desilo da me zaustavi strankinja i pita : Da li znam Engleski ( na engleskom).
Ja rekoh :Litl.
Uglavnom malo ja na En. malo ona na srpskom i objasnih joj gde je restoran.
( u ala sam se raspisala,bas je prica vezana za blog ha ha ha
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
poreklomvlasoticanka
pravi forumas
pravi forumas

PorukaPoslao: Pon Jan 22, 2007 5:09 pm    Naslov: Eto Odgovoriti sa citatom

@BUKOVSKI

Very Happy Ne ide lose... da cukam vo drvo Smile

1.
Postavljanje pages,sam savladala drugog dana kd sam usla. (Predpostavljem da tu mogu na tim stranicama jos da dodajem tekstova,slika?).PS. Vidim da si pominjao promenu izgledaportala to sam, nasla prvog dana ali sam vratila na stari izgled,za pocetak, lakse mi za snalazenje.A videla sam da ima divnih.

2.
Da li ce vremenom kada napunim neku kategoriju sa vise tekstova _
onda desno- klikom na nju otvoriti sve tekstove ubacene u tu kategoriju ???

3.
Da li u BLOGROLL, moze da se ubacuje nesto.Za sta on sluzi?

4.
Problem trenutni mi je: imam iskuckane tekstove na kompu u Monotip korzivi ( izvinjavam se za engleski).Dakle radi ustede vremena kada kopiram na post ili pages,posle sejvovanja on mi rasturi tekst i mnogo mi razdvaja izmedju stihova.Nekad odradi sve kako treba ali to je bio jedino slucaj sa pesmom Ja sam od onih bezbroj ali.

Imas li neko resenje za ovaj problem???

5.
Molba: Da li mozete da mi kad se otvori blog,pa desno podebljate slova : Naslovna strana . Da bi bila upadljivija.

Veliki pozdrav. Smile Smile Smile Smile
Nazad na vrh
bukovski
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Čet Jan 25, 2007 4:06 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

1.drago mi je naravno mozete da postavljate sta ocete ako nadjete svrhu toga sve mozete...
1.b) izgled uvek mozete da menjate i prepravaljate ali ja npr. vloim da se odredjeno vreme drzim istog Smile sto vi naravno nemorate.

2. odgovor je da , svi tekstovi koji idu u odredjenu kategoriju bice dostupni klikom na tu kategoriju.

3. moze da se pise sta oces isto al on svima ( vecini ) sluzi za postavljanje linkova koje volite tj linkova ka sajtovima koje volite uglavnom linkovi ka blogovima drugih ljudi... i sl...

4. ovoj moras detaljnije da mi napises Smile prelazno resenje sve pesme postavi na forum ( ko sto pre jos predlozi otvori svoju temu ) pa onda iz forum copy/paste na blog Smile potrebno jos detalja mada mislim da znam sta je problem

5. sto se tice naslovne strane vec rekoh da ako zelite ova poruka moze uvek !!! da bude iznad ostalih tj na TOPu ( vrhu ) a nove ce biti ispod nje znaci sve isto ko do sada al samo sto Naslovna strana ce biti na pocetak.

ovako uprosceno vi mozete da menjate sta ocete i podebljate linkove i sl. ali konretno u ovoj temi to vam nemogu dozvoliti ! jer svi vuku sa istog mesta temu i onda bi drugima u buducnosti predstavljalo problem ! postoji resejne i za to a to je customizacija teme za vas i njen upload samo za vas ali ja zaista nemam vremena za to sada. A i mislim da zaista nije tako bitno stvar a sa cak i bolji efekat mozete postici postavljanjem te teme sa TOP temu tj da uvek bude on top svih.

Hvala

p.s. inace uradjivanje teksta imate lepo objasnjeno ovde :

http://solair.eunet.yu/~popsin/tutor3.html

Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
poreklomvlasoticanka
pravi forumas
pravi forumas

PorukaPoslao: Čet Jan 25, 2007 4:40 am    Naslov: pod 3 Odgovoriti sa citatom

@bukovski

3. To ja znaci ono posecenost sajta pa ja njima postavim nihov, a oni posle zauzvrat postave moj. I slicne stvari...

4.
Gde cu bre sve na svoju temu, pa ko ce posle da mi udje u blog i da vidi i slike.
Uzgred budi receno gde mogu da nadjem podatak koliko kljudi je posetilo moj blog???To me bas interesuje.Sta cu kad sam radoznala.
Odgovori na ovo obavezno.Unapred hvala.

To copy paste sa foruma sam radila. Nego lakse mi je krace mi je da kopiram tekstove sa kompa.Stvarno ne znam sta detaljnije da objasnim.
Kad uradim kopi paste i idem na save i continue ili na save ili na publisch ( sve sam probala) rasturi mi pesme pa nigde nema strofa.Kad probam direktno tu da sredjujem sto je rasturio on mi razdvaja stihove po centimetar, a strofa se ne vidi. Uopste nemam pojma kako je to odradio normalno u pesmi Ja sam od onih bezbroj ali... pa ona izgleda kao u originalu.
Probala sam i da tekstove prebacim na Verdanu ( koja se koristi na forumu kad kopiram tekst ali ni to ne vredi.
A kad kucam pesmu direktno na blogu isto razdvaja stihove po centimetar

5.
Nema veze ko je pismen on ce prvo da klikne na naslovnu stranu da vidi o cemu se radi , a i procitace pozdravni tekst.

i pod 100.
kad idem na post ispise mi vreme i by helenasnowartpoetry,
a kad idem na pages tu mi ne ostavlja te podatke.To mi nije jasno.

I sad sam stvarno usla u Ginisovu knjigu rekorda br. pitanja.

Pozdrav Very Happy

HA HA HA ,sad sam videla pa ovde samo ja pitam i ti odgovaras. Very Happy Very Happy Very Happy
Ostalim ucenicima sve jasno.
Nazad na vrh
The_night
pismen
pismen

Pridružio: Dec 21, 2006

PorukaPoslao: Čet Jan 25, 2007 11:39 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Citat:
I sad sam stvarno usla u Ginisovu knjigu rekorda br. pitanja.

Pozdrav

HA HA HA ,sad sam videla pa ovde samo ja pitam i ti odgovaras.
Ostalim ucenicima sve jasno.

Pa kako bi smo mi ostali znali nesto da ti ne pitas!?

Samo nastavi ... Very Happy
bukovski
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Čet Jan 25, 2007 1:03 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

da vi niste pitali blogovi bi ostali mrtvi ovako vidim da polako ozivljavaju i mnogo mi je drago zbog toga.

3. moze da znaci al i nemora... tipa neciji blog vi se mnooogo svidja pa postavite link bez trazenje da i on postavi link ka vama. Naravno da razmenu linkova mozete da zahtevate tipa vi njima vas oni njihov na vasem blogu i sl. to je apsolutno vasa stvar blog je vas pa tako i taj deo sa linkovima. Naravno da bi nam bilo drago da likn ka nama ostane ili se postavi ali to nije OBAVEZA vec samo dobra volja.

4. hmm kolko su ljudi posetili tvoj blog mozes recimo preko nekog brojaca poseta koji bi integrisala na vasu stranu ima ih zaista previse na netu i vecina su free tako da to nece biti problem. znaci google a ako se nesnadjete imam ja neki moj stari sto sam radio za neki sajtic pa da ga nadjem zavrsice poso. probaj ovde : http://www.best-free-counters.com/show_counter.php ma ima jos milion sajtova takve vrste i milion brojaca

5. ok ko sto reko vi sami birate sadrzaj i izgled bloga pa i razmisljanje je vase. A sto se tice razmaka mislite na razmak izmedju redova on vam pravi problem ? copy/paste nekada ne radi kad kopirate iz worda i to je to tesko da nesto mogu da vam pomognem po tom pitanju

toj po 100.ti put je lako na vasem blogu vi mozete da registrujete jos nekoga npr. ko autora ili sl. u tom slucaju pojavljivalo bi se njegovo ime ispod posta posto u ovom slucaju ovo su sve personalni blogovi tj blogovi jednog coveka a ne vise ljudi onda je to tako kako je...

sto se tice ginisa uzivaj bolje da pitas nego da skitas Smile

hvala

p.s.s. uzmi i postavi kod gde zelis da ti bude prikazan na blogu :

znaci ubacite ga samo u footer i to je to... mislim da imate theme editor pa je to i najlaksi nacin

e to je snaci najprost brojac

a ako zelite potpunu kontrolu i statistike resenje se nalazi u plug inu za wordpress koji ako zelite mogu da instaliram posto vi NE SMETE da instalirate plug ine za word press.

evo pogledajte ga ovde :

http://tantannoodles.com/toolkit/wordpress-reports/

Poslednji put izmenio bukovski dana Sub Jan 27, 2007 10:36 am, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh
poreklomvlasoticanka
pravi forumas
pravi forumas

PorukaPoslao: Čet Jan 25, 2007 1:45 pm    Naslov: au Odgovoriti sa citatom

@ bukovski

Znachi nema pomoc oko razmaka.Provalice to mali perica sam. Smile Smile Smile

4.
Au a da ne pojbm ja nesto kad integrisem taj brojac ???. Cu te umlatim posle sto me nagovori. Very Happy Very Happy Very Happy

(Imam idealno resenje jel moze neki cika da se postavi na ulazu pa nek broji.ha ha ha Very Happy )

Ps.
I sta kazes ozivese blogovi sto ja pitam, lepo ,a sto ce neki da pomisle da sam debilcic, to nema veze.Ha ha ha Very Happy Very Happy Very Happy B'S me briga.
E jos da postavim sliku da ozivim albumce.he he he Idea

pssss.
OK. probacu kasnije, ako ne uspem eto opet pitanja. Very Happy .
U stveri sta je pametnije da ja ubacim ovaj brojac ili ti ( vi) da ubacis instaliras ovo drugo??? I kolko ce da mi pojede prostora na blogu ?
Razmisli pa javi.
Meni nesto mozak ne sljaka,poludeo od srece, pada SNEEEEEEEEEEGGGGG Kooooonacnnnoooo Very Happy Very Happy Very Happy

Poslednji izmenio poreklomvlasoticanka dana Čet Jan 25, 2007 2:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh
bukovski
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Čet Jan 25, 2007 1:57 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

ja zaista neznam zasto mislite da ce bilo ko pomisliti nesto lose o vama ako pitate ! pa boze moj ja bi bio najsrecniji kad bi svi bili kao vi. Vidite imamo preko 300+ clanova a tek 30-tak pisu na forumu cak su mi neki i uzivo rekli da neznaju da pisu na forumu ! znaci ima problema a nece da pitaju sramota ih

NIJE SRAMOTA NEZNATI SRAMOTA JE UKRASTI

zaista slobodno pitajte i koliko znam pomoci cu

3. zaista sada mi ne pada nista na pamet kako i zasto vam se javlja razmak a nemam vremena da pogledam. pdsetite me za koji dan.

4. ja cu vam namestiti celu statistiku
izgledace nesto ovako (klik za vecu sliku ):

ma samo ozivljavajte samo da vas ne prodje entuzijazam Smile

Nazad na vrh
poreklomvlasoticanka
pravi forumas
pravi forumas

PorukaPoslao: Čet Jan 25, 2007 2:20 pm    Naslov: E pa hvala Odgovoriti sa citatom

Smile Smile Smile
Ma zezam se ja u vezi debilcica i ko ce sta da pomisli.
To su me naucili kao malu.Pitaj ne skitaj ili jos gore Ne klimaj glavom kao znas a u stvari ne znas.Mada monogi ljudi ne znaju koliko to ne snebivanje moze da im pomogne u zivotu. Naravno krs stvari covek mora sam da dokuci.

PS.
Pa hvala za statistiku, samo mi posle javi kad sredis to gde da je nadjem na svom blogu. Serlok Homs he he he

PS. 2 :
Nemoj molim te za PAR dana da mi pogledas sto mi pravi toliki razmak kod kucanja. Sta da radim u medjuvremenu (heklem, vezem ,strikam) Smile

Jel sme da se pise pozrav na kravu poruke ??? ha ha ha

Pozdrav Smile
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Blog Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeci
Strana 2 od 4

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Forums ©

Rosulja WiFi . vlasotince.comVlasotince u Evropi

All logos and trademarks in this site are property of Vlasotince Cafe.
The comments are property of their posters and Vlasotince Cafe,
all the rest © 2004 - 2007 Vlasotince Portal Cafe

Svi tekstovi i fotografije vlasništvo su Vlasotince Cafe portala. Nije dozvoljeno njihovo korištenje u bilo koje svrhe bez izričitog
dopuštenja . Sva prava zadrzana. / copyright: Vlasotince Cafe / 2004. - 2007.

Ideja administracija realizacija web dizajn (c) Dragan Blagojevic BAN
pomoc i covek bez koga ovo ne bi bilo bamby
Hosted by Host 011

Search engine crawling improved by SSEO v.2 ( Serbian Search Engine Optimization )

web site monitoringCheck Page Ranking
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Strana generisana: 0.78 sekundi
:: Cobalt made for Vlasotince cafe ::