Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal   
  Create an account  •  Pocetna strana portala •  Download •  Vas nalog •  Forumi •  

Navigator
Gradski meni
· Pocetna strana

· Komunikacija clanova
· FORUM
· Flash Chat - NOVO

Zabava
· Vlasotinacki recnik
· Flash Igre
· Jos igrica
· Mnooogo igrica
· Smesne slike
· Vicevi
· TV prog.sheme svih stanica
· Telefonski imenik
· Dnevni horoskop

Portal
· Vesti u vezi portala
· Posalji vest
· FAQ
· Komentar predlog
· Preporucite nas
· Recenzije
· Linkovi
· Pretrazi
· Statistika
· VL Cafe Toolbar

Slike i fajlovi
· Vlasotinacki oglasi
· Foto Album
· Postavi sliku
· Download
· Postavi fajl

Control Panel
· Reg.Users.Login.

Sveze vesti
· Vesti dana
· Drustvene vesti
· Vesti iz kulture
· Politicke vesti
· Vesti iz sporta
· Vesti iz sveta
· Vesti tehnologije
· Vremenska prognoza

Informacija o korisniku
_YOURIP38.103.63.59

Dobrodosli, Gost
Nickname
Sifra

· Registrovani
· _PASSWORDLOST
Ljudi na vezi:
Posetioca: 24
Clanova: 0

Imali smo
6945666
pregledanih strana od
Novembar 2004 (April 2005)

SERDT
3 December 2008 23:39:41 CET (GMT +1)

Mali shout box

Samo registrovani korisnici mogu pisati poruke login ili kreiraj nalog.

Najnovije na forumu
Poslednjih 15 poruka na forumu

Gde cete za Docek Nove Godine
Last post by James-Bond-007 on Dec 03, 2008 at 20:37:06

Rat clonova
Last post by bukovski on Dec 03, 2008 at 17:32:37

prednost Vlasotinackog jezika u primerima
Last post by bukovski on Dec 03, 2008 at 16:41:15

Aleksandar Tijanić
Last post by Gorefest on Dec 03, 2008 at 13:39:39

Srecan rodjendan
Last post by Gorefest on Dec 03, 2008 at 13:19:18

Zabavi se..
Last post by Gorefest on Dec 03, 2008 at 13:17:29

Pise: Petar Lukovic
Last post by bamby on Dec 03, 2008 at 12:44:48

Sad ima da se cita povise
Last post by Zlatokosa on Dec 03, 2008 at 12:11:07

Samo za zenski svet
Last post by Zlatokosa on Dec 03, 2008 at 09:18:47

Vrste pica :)
Last post by Gorefest on Dec 02, 2008 at 12:51:23

Sta mislite o folk muzici u Srbiji?
Last post by Zlatokosa on Dec 01, 2008 at 09:28:43

OKK VLASOTINCE - Kadeti
Last post by veljko on Dec 01, 2008 at 08:08:12

KK Vlasotince - Druga srpska liga Istok 2008/2009
Last post by veljko on Dec 01, 2008 at 08:01:45

Zašto lokalna samouprava bojkotuje Moto Kros Klub ''JUNIOR''
Last post by mioni on Nov 30, 2008 at 21:41:29

Otkriven hormon preljube
Last post by bamby on Nov 30, 2008 at 19:07:12

[ Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal ]

Google

Kuj je kude

Vlasotince cafe :: Pogledaj teme - SMS PORUKE
 FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

SMS PORUKE

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Mobilni telefoni
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
maca_i_mala_maca
dodje pocesto
dodje pocesto

Pridružio: Feb 10, 2007

PorukaPoslao: Sre Feb 28, 2007 1:21 am    Naslov: SMS PORUKE Odgovoriti sa citatom

- Ako mi nekada kazes zbogom ucini to ocima, bice mi lakse, jer ce mi senke tvojih trepavica reci da si me bar malo voleo.
- Vrlo je vazno da pravu ljubav izgovoris cutanjem, osetis osmehom, dotaknes srcem... jer samo tako ces znati da prava ljubav nije samo volim te!!!
- Sanjam ponekad... a tako je lepo sanjati te, biti uz tebe, disati sa tobom... Ne volim snove... uvek te odnesu sa sobom...
- Pusti me da ti kazem koliko zelim da postojim samo za tebe... Pronadi negde u svom srcu, gde postojimo samo mi i dozvoli da te volim, videces da umem...
- Postoje trenuci kada mi nedostajes toliko jako da pozelim da te izvucem iz misli i 97. Na svetu ima 6 milijardi ljudi, ja ne znam zasto mi bas ti nedostajes, mozda zato sto 5.999.999.999 ljudi na ovom svetu ne mogu da zamene tebe!zagrlim u stvarnosti... ovo je jedan od tih trenutaka
-Sustina ljubavi nije pronaci savrsenu osobu, vec voleti nesavrsenu osobu savrseno, jer prava ljubav nema srecan zavrsetak, ona jednostavno nikad ne prestaje...
- Kada se jedna vrata srece zatvore druga se otvore! Ali ponekad toliko dugo gledamo u zatvorena vrata da ne primecujemo ona koja su se za nas otvorila.
- ...ljudi ne vjeruju da postoje dobra bica koja imaju srce vece od hiljadu zvezda i dušu lepšu od vedra neba...ne veruju sve dok ne upoznaju TEBE...
- Cudno je kako je zivot prazan... kad jedna osoba nije tu... ili kad zivis medu toliko ljudi... a mislis samo na nju..
- Ponekad pozelim da ti cujem glas, da slusam sve sto je izmedju nas ,da ti kazem,da vrisnem snazno,da te jos uvek...............ma,nije vazno!!!
- Pogledaj u nocno nebo i pronaði zvezdu. To je moje srce koje se popelo u visinu da vidi tvoj osmeh. Ispruzi ruku i uzmi ga, jer je pripalo tebi!
- Ako spavas neka ti ova poruka pozeli slatke snove, ako si budan neka ti kaze da neko misli na tebe, a ako si usamljen znaj da nisi jedini...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
maca_i_mala_maca
dodje pocesto
dodje pocesto

PorukaPoslao: Sre Feb 28, 2007 12:14 pm    Naslov: SMS PORUKE Odgovoriti sa citatom

- Budim secanje na ono sto je jednom bilo, ne znam kad, ne znam gde, ali bilo... Nemam potrebe da ga ozivljavam, zivo je, jako i drago kao nekad, kao nikad... Bilo je, znam, mozda u zelji da bude... A ne zelim da se otmem...

- Ko ume da shvati, ko ume da voli, taj ume da prasta kad oprostaj boli. Ja oprastam onom ko ovo cita jer mi se ne javlja i za mene ne pita!

- Gresne su duse onih koje lome srca onima koji ih vole. Necu da te uvrstim medju njima jer mozda u tvom srcu ipak mrvice ljubavi prema meni ima!

- Zelim da sam najneznija misao u tvojoj noci, drhtaj tvog srca u samoci... Zelim da sam sreca u tvojim danima i tiha ljubavna pesma u tvojim snovima...

- Ne postoji ni jedna rec u kojoj nisi ti, nijedan san u kome nije tvoj lik, ne postoji ni minut to je vreme kratko da ne pomislim na tebe SRCE MOJE SLATKO.

- Cudno je kako je zivot prazan, kad jedna osoba nije tu ili kad zivis medju toliko ljudi a mislis samo na nju...

- Moj telefon cuti, moj telefon place, kaze poruke mu tvoje mnogo,mnogo znace. Pa posalji neku porukicu lepu, da se njegove suze ne pretvore u reku!
Nazad na vrh
misha
Sheherezada

Pridružio: Apr 12, 2005

PorukaPoslao: Čet Mar 08, 2007 11:36 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

-vrije ti voda,doodi!(cimer koji je izgubio glas)

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989
Nazad na vrh
bukovski
Site Admin
Site Admin

Pridružio: Apr 02, 2005

PorukaPoslao: Pet Mar 09, 2007 3:28 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

hehe razmislja pa na kraj reko ajd da napisem...

cure izvinite unapred ako vam je gadno i sl. poezija ima razne oblike

nazovimo ovu sms poezija za 8. mart

neka ti tvoj "mali" ,
danas bude sto veci,
toliki da nema kraja tvojoj sreci,
a mudasca neka ti ispuni milina,
srecan ti bio "DAN VAGINA" !

sto rece Bora Corba ...

" Ja nisam pesnik,
misrisnog polja i cvetnoga gaja.
Ja sam pesnik sto voli da prca
meni inspiracija dolazi iz ja*a "
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
abreubre
forumska legenda
forumska legenda

Pridružio: Apr 14, 2005

PorukaPoslao: Pet Mar 09, 2007 11:46 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

misha ::
-vrije ti voda,doodi!(cimer koji je izgubio glas)

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
misha
Sheherezada

Pridružio: Apr 12, 2005

PorukaPoslao: Čet Jul 12, 2007 2:15 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

ej,kupila sam telefon!ajde pusti mi neku slicku,ukljucila sam blutut!

osoba a je bila u vl,a osoba b u nish

Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989
Nazad na vrh
maca_i_mala_maca
dodje pocesto
dodje pocesto

PorukaPoslao: Ned Jul 29, 2007 11:49 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Kad izgubis sposobnost da donosis odluke odrices se onoga sto jesi…
veceras misli na mene,jer ovo nebo ima cudnu moc,mozda se stvorim kraj tebe i poljubim te za laku noc!!!
Nocas nek poljubac moj stigne do tebe,nek ti pozeli sve najljepse zelje od mene,nek ti sapne tiho tise da te volim sve vise i vise!
Ovakav je bio plan:da te volim jedan dan,ali dan je vrijeme kratko,a tebe voljeti je bas slatko.Ma bolje je meni bez tog plana,da te volim svakog dana...
Ja ne volim ples, al plesem zbog tebe. Ja ne volim pice, al pijem zbog tebe. Ja ne volim zivot, al zivim zbog tebe. Ja ne volim sebe, al zato volim tebe!
Upishi u srce ime moje, neka te vodi kroz snove tvoje, neka te cuva od svake boli, neka za tvoju srecu moli, i neka ti kaze da samo tebe voli.
Koliko te volim toliko ces ziveti,to znaci da nikada neces umreti!Koliko me volis toliko cu ziveti,koliko mi je jos dana ostalo?
tesko je kad si dusa neshvacena, kad volis a ljubav ti nije uzvracena, kad od tvojih snova ostaju samo zgarista i kad ti neko znaci sve a ti njemu nista
kad kazem da te volim nista novo nije, ako ne znas koliko isto kao prije. daleko do beskraja, visoko do neba, najvise na svetu i jos ako treba
slusaj ti medeni stvore. kad te budem video ovih dana naplaticu ti sve sate mučenja i razmisljanja o tebi. ma ko si ti da mi ovoliko nedostajes
Zelim te ludo,sanjam te cesto,otvori srce napravi mesto.Ako ne mozes dozvoli molim te da u njemu urezem VOLIM TE!!!!!!!!!!
ruza je simbol ljubavi a trn je simbol boli kad ti je neko pokloni to znaci da te voli uzmi je i njeguj da sto duze traje jer kad ruza uvene samo trn ostaje....
znam da me zelis nesto mi kaze , znam da me sanjas srce me ne laze , tesko mi je jer nisam kraj tebe , da mi je dobro lazem samo sebe , a znam da me volis ko i ja tebe
...sneg koji i dalje pada.Cigareta u pepeljari,jutarnja kafa,lagana muzika,jedno pice na stolu i ti u mislima.U cemu je carolija!U tebi,andjele mojih snova...
Ovde maji vjag sjucu tvome djag sjedim misim vreme gubim umesto da tebe jubim niskim te nedelila jer te ja pozejija!
dajo sam ti sjadojed,dajo sam ti zake ja bi dajo majke mi poja svijeta za te.dajo bi ti kanajinca i bicikjom kjug,sve sto imam ja bi dajo da ti budem djug.
Znas,uopste mi ne znacis.Volim te samo 365 dana godisnje,nedostajes mi u svakoj nedelji 7 dana,a mislim na tebe samo 24 sata dnevno.Vidis,uopste mi ne znacis!
zaustavi suzu i oteraj tugu,naci ces negde za oblakom dugu,lepota ljubavi nek ti dusu grije,oprosti zivotu sto savrsen nije.
Ne verujem u ljubav,jer samoca mi srce gusi,verujem samo u ljubav svoju koju nosim zbog tebe u dusi.Znam da je sve samo jedna igra bila o kojoj sam ja snila.
Cuvacu te sebicno od zlih ljudi, necu dati nikom da ti naudi, cuvacu sebicno te okice tvoje jer te nedam nikom MEDENO MOJE.
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Mobilni telefoni Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Forums ©

Rosulja WiFi . vlasotince.comVlasotince u Evropi

All logos and trademarks in this site are property of Vlasotince Cafe.
The comments are property of their posters and Vlasotince Cafe,
all the rest © 2004 - 2007 Vlasotince Portal Cafe

Svi tekstovi i fotografije vlasništvo su Vlasotince Cafe portala. Nije dozvoljeno njihovo korištenje u bilo koje svrhe bez izričitog
dopuštenja . Sva prava zadrzana. / copyright: Vlasotince Cafe / 2004. - 2007.

Ideja administracija realizacija web dizajn (c) Dragan Blagojevic BAN
pomoc i covek bez koga ovo ne bi bilo bamby
Hosted by Host 011

Search engine crawling improved by SSEO v.2 ( Serbian Search Engine Optimization )

web site monitoringCheck Page Ranking
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Strana generisana: 0.59 sekundi
:: Cobalt made for Vlasotince cafe ::