Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal   
  Create an account  •  Pocetna strana portala •  Download •  Vas nalog •  Forumi •  

Navigator
Gradski meni
· Pocetna strana

· Komunikacija clanova
· FORUM
· Flash Chat - NOVO

Zabava
· Vlasotinacki recnik
· Flash Igre
· Jos igrica
· Mnooogo igrica
· Smesne slike
· Vicevi
· TV prog.sheme svih stanica
· Telefonski imenik
· Dnevni horoskop

Portal
· Vesti u vezi portala
· Posalji vest
· FAQ
· Komentar predlog
· Preporucite nas
· Recenzije
· Linkovi
· Pretrazi
· Statistika
· VL Cafe Toolbar

Slike i fajlovi
· Vlasotinacki oglasi
· Foto Album
· Postavi sliku
· Download
· Postavi fajl

Control Panel
· Reg.Users.Login.

Sveze vesti
· Vesti dana
· Drustvene vesti
· Vesti iz kulture
· Politicke vesti
· Vesti iz sporta
· Vesti iz sveta
· Vesti tehnologije
· Vremenska prognoza

Informacija o korisniku
_YOURIP38.103.63.59

Dobrodosli, Gost
Nickname
Sifra

· Registrovani
· _PASSWORDLOST
Ljudi na vezi:
Posetioca: 19
Clanova: 2

Imali smo
6806763
pregledanih strana od
Novembar 2004 (April 2005)

SERDT
22 November 2008 13:44:08 CET (GMT +1)

Mali shout box

Samo registrovani korisnici mogu pisati poruke login ili kreiraj nalog.

Najnovije na forumu
Poslednjih 15 poruka na forumu

Sad ima da se cita povise
Last post by misha on Nov 22, 2008 at 12:09:13

Internet Movie Car Database
Last post by misha on Nov 22, 2008 at 11:47:14

Zima je
Last post by Zlatokosa on Nov 22, 2008 at 08:54:35

Preko bare - sa druge strane Atlantika
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 02:04:01

EU klub - pridruzimo se i mi
Last post by bamby on Nov 22, 2008 at 01:53:14

Mile Lasic
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 00:36:21

Srecan rodjendan
Last post by Nusproizvod_Inhalacije on Nov 21, 2008 at 20:02:36

Telenor 333 iiiiiiii
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 10:06:44

Samo za zenski svet
Last post by Zlatokosa on Nov 21, 2008 at 09:21:24

R.I.P.
Last post by Morgoth on Nov 21, 2008 at 07:23:00

Election 2008
Last post by Liki-016 on Nov 21, 2008 at 05:06:13

Najbolji film koji ste pogledali u poslednje vreme..
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 03:16:54

Jesen je
Last post by vlasotincanin on Nov 21, 2008 at 03:10:31

Dal Tepate Decu ? i sto ne ?
Last post by Gorefest on Nov 21, 2008 at 00:16:35

devojke procitajte obavezno
Last post by Gorefest on Nov 21, 2008 at 00:14:57

[ Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal ]

Google

Kuj je kude

Vlasotince cafe :: Pogledaj teme - Veliki brat II sezona ! pocelo je opet ludilo zvano VB !
 FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Veliki brat II sezona ! pocelo je opet ludilo zvano VB !
Idi na stranu 1, 2  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Film i TV
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
bukovski
Site Admin
Site Admin

Pridružio: Apr 02, 2005

PorukaPoslao: Sub Sep 22, 2007 7:50 pm    Naslov: Veliki brat II sezona ! pocelo je opet ludilo zvano VB ! Odgovoriti sa citatom

Drugi serijal „Velikog brata“ pocinje u subotu, u 20 casova, na Televiziji B92. Nove takmicare cekaju nova scenografija, novi zadaci i, naravno, teza pravila igre. Iako dosadasnji pobednici „Velikog brata“ Ivan Ljuba i Sasa Curcic imaju potpuno razlicite karaktere, ipak smo pitali bivse ukućane po kakvim bi pravilima trebalo da igraju novi stanari kako bi se dopali publici i osvojili 100.000 evra.

U poznatu kuću u Košutnjaku u subotu će ući 12 novih stanara. „Blic“ je zamolio bivše ukućane da savetima pomognu novim takmičarima. Interesantno je da su pobednici dva dosadašnja izdanja totalno različite ličnosti, a „Blic“ vas podseća koje su osobine krasile najuspešnije učesnika prve sezone „Velikog brata“ i „Velikog brata VIP“.
Iako povučen, ćutljivi Ivan Ljuba je uspeo da dokaže da su obrazovanje, inteligencija i iskrenost najbolje osobine i da ponekad čovek ne mora da pokaže baš sve kako bi pobedio. Dovoljno je biti i dobar. Do samog kraja izdržao je i Sarajlija Edin Kolenda koji je pokazao da publika ceni i pravo prijateljstvo koje je on posebno poslednjih dana ostvario sa Ivanom. Da iskrenost i emotivnost dobro prolaze, dokazala je i Dragana Vranješ koja se nije ustručavala da pokaže svoje emocije i iskreno se zaljubi čak dva puta, pa pred širokim auditorijumom to i prizna. Aleksandra Vrbajac, koja je u kuću ušla posle pedeset dana, uspela je da opstane do finala zahvaljujući oštrom jeziku, razbijanju predrasuda, ali i dobrom izgledu...

S druge strane, pobednik serijala „Veliki brat VIP“ Saša Ćurčić sa Ivanom deli samo nekoliko osobina od kojih se dobroćudnost i iskrenost najviše poklapaju. Dok Ivan nije želeo da pokaže emocije, Saša je bio zaljubljen u Martu, Danijelu i Eminu. Ivan je retko uzimao i kap alkohola, a Saša se često i noću družio sa čašom. Često je Đani imao i suze u očima, u početku zbog svoje tužne sudbine, a potom bi plakao za svakim ukućaninom koji napušta kuću. Finalista Dragan Marinković Maca, koji je na početku bio favorit za pobedu, publici se (nije) svideo zbog svog češkanja, drapanja, golićenja, dranja, ali je poput Aleksandre bio bez dlake na jeziku. Danijel Alibabić, najmlađi učesnik, publiku je zaintrigirao „druženjem“ sa zgodnom manekenkom, a Olja Karleuša je svojom umerenošću i prirodnošću uspela da razbije mnoge predrasude o narodnim pevačicama.

Ivan Ljuba
- Novim ukućanima bih preporučio da budu pametni i da uključe mozak.
Poenta je samo u tome da se razmišlja. Stanari bi trebalo da dobro razmisle o svemu što rade i prikazuju pred kamerama. Tu ne dolazi u obzir nikakvo taktiziranje, samo da se uključi glava.
Jer, u kući se mozak lako ugasi... Treba ostati priseban i dobro razmisliti o svemu.

Ena Popov
- Ukućanima bih preporučila, ako žele da pobede, da ne igraju prljave igre. Treba da budu samo svoji i da se ne trude da imitiraju nekoga ko je već bio u kući. Kod publike to imitiranje može da izazove samo kontraefekat. Novim ukućanima želim svu sreću i savetujem im da ne shvataju stvari previše ozbiljno. Da li bih im preporučila da se zaljube? Hm, pa to nije nešto što se preporučuje.

Olja Karleuša
- Budućim ukućanima savetujem da budu potpuno prirodni i normalni. Nikako ne treba da se foliraju, jer niko ko je normalan to ne voli. Ja nisam osoba koja pokazuje emocije i zato ih nisam pokazivala ni u kući, ali ukoliko osete potrebu za tim, zašto da ne, ako je to u njihovoj prirodi. Ako imaju normalan stav, publika će ih prihvatiti i samim tim imaju šansu za pobedu.

Marta Keler
- Ukućani „Velikog brata“ treba da budu prirodni, ono što jesu. Neka se pred kamerama otvore devedeset odsto, ipak neka imaju neku malu rezervu. Iskrenost i prirodnost, bez foliranja kupuju publiku. Mislim da taktiziranja i igrarije nisu neophodni, jer publika ne pada na to. Ako žele pobedu, moraju da budu normalni i svoji, a publika će već sve to prepoznati.

Danijel Alibabić
- Mislim da ukućani treba da se opuste, zaborave na kamere i da se ponašaju potpuno prirodno. Ne treba da imitiraju nekoga od bivših ukućana, jer će ih ljudi provaliti, nego neka budu svoji. Mislim da je to pravi put do pobede jer se publika ne da prevariti. Kada imaju slobodnog vremena, preporučio bih im da se što više zezaju, igraju, šale, jer mi smo non-stop nešto izmišljali, mislim da se to i publici sviđa.

Goga Sekulić
- Ukućane bih posavetovala da budu onakvi kakvi jesu, pošto sam tek sada posle nekoliko meseci saznala da su se neki moji sustanari u „VIP izdanju“ ponašali potpuno drugačije od onoga što jesu. Ja sam bila onakva kakava sam u privatnom životu, i to bih svima posavetovala. Neka se pokažu onakvima kakvi su u svojoj porodici, i mislim da se publici najviše sviđa ta iskrenost.

Daliborka Milinković
- Moj savet za nove ukućane je da ne shvataju sve previše ozbiljno već da učešće u „Velikom bratu“ shvate kao jednu igru. Neka puste mašti na volju, neka se igraju... Ne bi trebalo da budu previše poslušni jer to nije interesantno. Mnogo brže i lakše će im proći vreme ako se budu šalili, družili, ako budu pomalo neozbiljni i mislim da se publici to sviđa.

Profili pobednika
Ivan Ljuba
Datum rođenja: 31. 12. 1980.
Horoskopski znak: Jarac
Zanimanje: diplomirani muzičar pijanista
Obrazovanje: Fakultet muzičke umetnosti - odsek klavir
Mesto stanovanja: Konjarnik, još uvek se nije uselio u novi stan
Bračno stanje: Neoženjen
Uspesi nakon „Velikog brata“: ostvario je veliki san - koncert na „Kolarcu“
Osobine koje su se svidele publici: obrazovan, pristojan, inteligentan, nenametljiv, iskren, vredan, dobroćudan...
Moto: „Dela, a ne reči!“
Saša Ćurčić
Datum rođenja: 14. 2. 1972.
Horoskopski znak: Vodolija
Zanimanje: bivši fudbaler, sadašnji engleski penzioner
Obrazovanje: Osnovna škola „Olga Petrov“ u Padinskoj Skeli
Mesto stanovanja: Borča
Bračno stanje: Neoženjen
Uspesi nakon „Velikog brata“: snimio je četiri reklame za Mobilnu telefoniju Srbije
Osobine koje su se svidele publici: iskrenost, emotivnost, dobroćudnost, a publiku je kupio i čuvenim „Đani plesom“...
Moto: „Budite deo budućnosti!“
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
bamby
bamby

Pridružio: Apr 04, 2005

PorukaPoslao: Sub Sep 22, 2007 9:48 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ma šće ni ovej bajate informacije, daj onija strimovi kude mož da gledamo preko internet i takoj tej ... znaš ti već koje, da ne kažem poganije.

P. S. Ono bre sve ženske, sad pogleda.

edit: sad se digoše od kreveti, koje bi ti daja sad da si tam, mog da zamislim.

Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
bukovski
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Sub Sep 22, 2007 10:44 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

uh koje bi daja uh uh... ne me pituj izbacio bi onog pederka sto se pravi da nije i onog sumskog iz Leposavic... ostalo je ok mada onaj Dzin sa 43 cipele i 196 moz si ide Smile

Nego Natasa Nale mi koleginica Smile preturi se kad vido hahah jos nemog verujema pre neki dan ( prosli vikend podseti me devojka ) stoja sa nju i prica . Sve je opicena sad zadnji rok zajedno padomo na isti ispit sedeli smo zajedno pored kad smo odgovarali Smile inace je samnom spremala par puta kolokvijume a o kafama i ostalom u klubu necu ni da pricam . max je opicen lik al iskreno mislim da ce ispadne prva.

p.s. Predsednik je omladine Nove Srbije u Nisu ... a sa politiku se zamajuje od kad znam... opasno zamajana cura na koju usta nemoz zatvoris.

stream i slike cim prodje Mile vs Tranzicija omiljeni lik

Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
Nusproizvod_Inhalacije
The King of Off Topic

Pridružio: Apr 06, 2005

PorukaPoslao: Ned Sep 23, 2007 3:57 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

bukovski ::
...onaj Dzin sa 43 cipele i 196 moz si ide Smile...

ja nosim za 3-4 broja po goleme patike, a s visinu smo tuj negde Confused
dal toj znaci da sam ja dzin? O_O
PS
moram jos jednom da vi kazem: JEBAJA VI GOLEM BRAT!!!
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Pon Okt 01, 2007 11:49 pm    Naslov: breskvica Jelene Zezelj Odgovoriti sa citatom

srce moje uhhhhhhhhhhhhhhh

Nazad na vrh
bamby
bamby

Pridružio: Apr 04, 2005

PorukaPoslao: Uto Okt 02, 2007 12:01 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

B92 li?

Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
bukovski
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Uto Okt 02, 2007 12:26 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ne mi staj na muku plssss Smile zbog Jecu bi i CNN gledao

Nazad na vrh
abreubre
forumska legenda
forumska legenda

Pridružio: Apr 14, 2005

PorukaPoslao: Uto Okt 02, 2007 5:54 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

http://blog.b92.net/text/985/dve%20Srbije%2C%20nekad%20i%20sad/

Citat:
Fleka je ovaj grad nazvao Kenjigradom. Sreca njegova pa je umro, ne bi nasao adekvatan naziv za ovo danas.

Citat:
Imajući ove trendove u vidu, onda će biti jasnije zašto fiziološke funkcije čoveka imaju sve veću prevagu nad umnim funkcijama.

bukovski
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Pet Okt 05, 2007 2:48 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

JECA ULOVILA ZECA
Nakon pet dana provedenih u kući Stevan Zečević smuvao Jelenu Žeželj

Stevan Zečević je tokom žurke koju su ukućani "Velikog Brata" sami organizovali poljubio Jelenu Žeželj, koju mnogi gledaoci smatraju najlepšom ukućankom. Iako je Jelenu od početka emitovanja Živan Janićijević Burek konstantno muvao, ona je ipak pala u zagrljaj atraktivnom Novosađaninu.

Tokom žurke ukućani su popili dosta alkohola, i kako je veče odmicalo, bili su sve opušteniji i slobodniji. Količina unetog pića prvo je uticala na Bureka, koji je rešio da izvede striptiz za Dijanu, kao da je slutio da će ga Jelena otkačiti, dok su ga ostali ukućani ohrabrivali skandirajući "Burek, Burek"!

Kad je većina ukućana otišla da spava, Zeka je sa Jelenom otišao u ispovedaonicu, gde su nakon kraćeg razgovora razmenili nekoliko žestokih poljubaca. Iako je Zeka mislio da ostali ukućani neće saznati šta se desilo, Jelena se poverila Slaviši. On je sve odmah ispričao Stevanu, koji je prokomentarisao:

- Bolje se ti drži Jelene, pusti ovu - rekao je Slaviši misleći na Suzanu, koja je takođe pokazala simpatije prema Stevanu. Slaviša je Zeku prozvao Hoze, pošto se našao u situaciji kao u većini španskih serija - između dve devojke.
Većina ukućana jedva je ustala sledećeg jutra nakon burne žurke, a Burek je hvataljkom za bazen skidao stvari sa krova koje je tamo bacao tokom striptiza. Kako će reagovati kad sazna da je Jelena, u koju je zaljubljen od početka serijala, ljubila Zeku, ostaje da se vidi.

(D. F.)

Nazad na vrh
bukovski
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Pet Okt 05, 2007 2:49 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

VB: Poljupci i suze u ispovedaonici!
Petak, 5. oktobar 2007. 13:38

U Kući Velikog Brata "pao" je prvi poljubac! Atraktivni Novosadjanin Zeka i najmladja ukućanka Jelena razmenili su nežnosti u ispovedaonici.

Sve je počelo kada su ukućani napravili žurku, i opustili se pod uticajem alkohola. Burek je izvodio striptiz, a pridružila mu se i Suzana. Za to vreme Zeka je odvukao Jelenu u ispovedaonicu, i priznao Velikom Bratu da mu se ona dopada. Poljubili su se na "blic"!

Ostali ukućani nisu bili oduševljeni novootkrivenom romansom, naročito Suzana kojoj se Zeka dopada, i Tanja koja brani njene interese. "Muvator" Stevan, zvani Zeka, onda je želeo da im udovolji, muvao Suzanu cele večeri. Medjutim, izgleda da nju neće tako lako obrlatiti, jer mu je poručila da ne želi da "deli intimu sa gledaocima".

Jelena se zatim rasplakala, uvredjena zbog takvog postupka, i tražila od Velikog Brata da napusti kuću, ili razgovara sa psihijatrom.

Kao da se situacija nije dovoljno iskomplikovala, "plejboj" Zeka zatim je tražio od Velikog Brata da u Kuću ubaci još žena!

Stevanova mama Vida kaže za "Blic" da njen sin verovatno hoće obe ukućanke u isto vreme.
"Voli on i te mazne i fine, i ove agresivne. Nisu oni naivna deca, ali scene iz Kuće ne treba shvatati preozbiljno" rekla je ona.

Inače, u subotu će se znati ko će napustiti Kuću. U "vrućoj" stolici nalaze se Burek sa pet, odnosno Danilo i Dijana sa po tri nominacije. Najpopularniji ove nedelje očigledno su Jelena, Mićko i Marina, koje niko nije nominovao.

(MONDO)

Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Film i TV Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu 1, 2  Sledeci
Strana 1 od 2

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Forums ©

Rosulja WiFi . vlasotince.comVlasotince u Evropi

All logos and trademarks in this site are property of Vlasotince Cafe.
The comments are property of their posters and Vlasotince Cafe,
all the rest © 2004 - 2007 Vlasotince Portal Cafe

Svi tekstovi i fotografije vlasništvo su Vlasotince Cafe portala. Nije dozvoljeno njihovo korištenje u bilo koje svrhe bez izričitog
dopuštenja . Sva prava zadrzana. / copyright: Vlasotince Cafe / 2004. - 2007.

Ideja administracija realizacija web dizajn (c) Dragan Blagojevic BAN
pomoc i covek bez koga ovo ne bi bilo bamby
Hosted by Host 011

Search engine crawling improved by SSEO v.2 ( Serbian Search Engine Optimization )

web site monitoringCheck Page Ranking
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Strana generisana: 0.41 sekundi
:: Cobalt made for Vlasotince cafe ::