Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal   
  Create an account  •  Pocetna strana portala •  Download •  Vas nalog •  Forumi •  

Navigator
Gradski meni
· Pocetna strana

· Komunikacija clanova
· FORUM
· Flash Chat - NOVO

Zabava
· Vlasotinacki recnik
· Flash Igre
· Jos igrica
· Mnooogo igrica
· Smesne slike
· Vicevi
· TV prog.sheme svih stanica
· Telefonski imenik
· Dnevni horoskop

Portal
· Vesti u vezi portala
· Posalji vest
· FAQ
· Komentar predlog
· Preporucite nas
· Recenzije
· Linkovi
· Pretrazi
· Statistika
· VL Cafe Toolbar

Slike i fajlovi
· Vlasotinacki oglasi
· Foto Album
· Postavi sliku
· Download
· Postavi fajl

Control Panel
· Reg.Users.Login.

Sveze vesti
· Vesti dana
· Drustvene vesti
· Vesti iz kulture
· Politicke vesti
· Vesti iz sporta
· Vesti iz sveta
· Vesti tehnologije
· Vremenska prognoza

Informacija o korisniku
_YOURIP38.103.63.59

Dobrodosli, Gost
Nickname
Sifra

· Registrovani
· _PASSWORDLOST
Ljudi na vezi:
Posetioca: 24
Clanova: 1

Imali smo
6805427
pregledanih strana od
Novembar 2004 (April 2005)

SERDT
22 November 2008 10:51:13 CET (GMT +1)

Mali shout box

Samo registrovani korisnici mogu pisati poruke login ili kreiraj nalog.

Najnovije na forumu
Poslednjih 15 poruka na forumu

Zima je
Last post by Zlatokosa on Nov 22, 2008 at 08:54:35

Preko bare - sa druge strane Atlantika
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 02:04:01

EU klub - pridruzimo se i mi
Last post by bamby on Nov 22, 2008 at 01:53:14

Mile Lasic
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 00:36:21

Srecan rodjendan
Last post by Nusproizvod_Inhalacije on Nov 21, 2008 at 20:02:36

Telenor 333 iiiiiiii
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 10:06:44

Samo za zenski svet
Last post by Zlatokosa on Nov 21, 2008 at 09:21:24

R.I.P.
Last post by Morgoth on Nov 21, 2008 at 07:23:00

Election 2008
Last post by Liki-016 on Nov 21, 2008 at 05:06:13

Najbolji film koji ste pogledali u poslednje vreme..
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 03:16:54

Jesen je
Last post by vlasotincanin on Nov 21, 2008 at 03:10:31

Dal Tepate Decu ? i sto ne ?
Last post by Gorefest on Nov 21, 2008 at 00:16:35

devojke procitajte obavezno
Last post by Gorefest on Nov 21, 2008 at 00:14:57

Sve wireless mreze u Vlasotincu na jednom mestu
Last post by Donald_Sikert on Nov 20, 2008 at 20:39:55

Sad ima da se cita povise
Last post by Zlatokosa on Nov 20, 2008 at 09:35:29

[ Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal ]

Google

Kuj je kude

Vlasotince cafe :: Pogledaj teme - Nema pravila radite sta god hocete od danas !!!
 FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Nema pravila radite sta god hocete od danas !!!
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Predlozi, kritike, problemi sa radom foruma
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Donald_Sikert
Sheherezada

Pridružio: Jul 20, 2007

PorukaPoslao: Pet Sep 28, 2007 8:07 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Koliko ja kapiram, ovo ovde je zamisljeno kao sajt Vlasotinca, a u Vlasotincu ima i "izdajnika" i "stranih placenika" i onih koji misle drugacije od zvanicne linije i svakojakih. A ako neko napravi sajt penjurlija.com onda pretpostavljam da je OK da sprovodi nekakva svoja "pravila" kao sto su ta gore, mada je i tad dzudza.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
bamby
bamby

Pridružio: Apr 04, 2005

PorukaPoslao: Pet Sep 28, 2007 9:04 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

bukovski ::
Odomo daleko od temu. ...
...
opet smori al opet gleda da sto krace napisem a da svima odgovorim...

Nemoj si patetičan.

Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
vlasotincanin
Broj 1
Broj 1

Pridružio: Apr 16, 2005

PorukaPoslao: Pet Sep 28, 2007 9:53 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Trebalo bi da se od početka postavi nekakva fašističko-patriotska simbolika kako bi mogući članovi unapred znali u koji "klub" se učlanjuju. Možda treba u "pravilima" pod 1. da se napiše o kakvom forumu se radi.

U svakom slučaju kršenja ljudskih prava, govor mržnje, rasizam i podrška ratnim zločinima daju svakom građaninu pravo na OTPOR, svejedno živeo administrator u Srbiji ili na Marsu. To je pokriveno svim međunarodnim konvencijama, pa i zakonima Srbije.

Najveća sramota je, kao što je u pre-prethodnom postu navedeno, da neko hoće to da poveže sa Vlasotincem.

Ako je administrator nameravao da fašizmom "zarađuje" novac, kao drugi "popularni" sajtovi, onda je krajnje vreme za razlaz. Svako na svoju stranu, naravno uz molbu da SVI moji prilozi budu obrisani.

Mislim da ne treba da objašnjavam kako se dospeva na crnu listu Evropske unije i kako se sprečava da finansijska sredstva idu u sredine koje su suprotne ne samo čovečnosti. Naravno se to onda i "prenosi" na širu okolinu i sredinu odakle takvi ljudi potiču.

Možete da se kurčite koliko god hoćete, ali budite sigurni da neko i TO posmatra. A posle kao Vladika Filaret ...
bukovski
Site Admin
Site Admin

Pridružio: Apr 02, 2005

PorukaPoslao: Pet Sep 28, 2007 10:54 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Donald_Sikert ::
Koliko ja kapiram, ovo ovde je zamisljeno kao sajt Vlasotinca, a u Vlasotincu ima i "izdajnika" i "stranih placenika" i onih koji misle drugacije od zvanicne linije i svakojakih. A ako neko napravi sajt penjurlija.com onda pretpostavljam da je OK da sprovodi nekakva svoja "pravila" kao sto su ta gore, mada je i tad dzudza.

da ovo i jeste zamisljeno kao i sajt Vlasotinca ali je privatni sajt kao i ES Burek i jos mnogo njih po netu. Ako odobravate njima takve postuple otkud onda dvostruki standardi za ovaj forum ? Ta pravila su normalna i imaju ih cak i strani forumi nije problem da navedem koliko god zelite primera... sto kod nas sto na stranu. NO ot vise i nije bitno jer ko sto rekoh u prvoj temi !

vlasotincanin ::
Trebalo bi da se od početka postavi nekakva fašističko-patriotska simbolika kako bi mogući članovi unapred znali u koji "klub" se učlanjuju. Možda treba u "pravilima" pod 1. da se napiše o kakvom forumu se radi.

O cemu pricas ? Dal nekad procitas ono sto pises ? Kakav klub kakava fasizam? pogledaj malo kakve i koja vrsta tema je na forumu ! Tako da tvoja tvrdnja ne pije vodu !
Citat:

U svakom slučaju kršenja ljudskih prava, govor mržnje, rasizam i podrška ratnim zločinima daju svakom građaninu pravo na OTPOR, svejedno živeo administrator u Srbiji ili na Marsu. To je pokriveno svim međunarodnim konvencijama, pa i zakonima Srbije.

Opet lupas izvini al mora ti kazem tako. KOja krsenja ljudskih prava ? Gde ? u kom mom postu sam to napisao ili propagirao ? Kojim ratnim zlocinima ili zlocincima ? U medj.pravu a bogami i u 90% nacionalnih prava postoji prezumpcija nevinosti ! Neko moze biti okrivljen ( ne optuzen ) ali dok se ne dokaze krivica taj neko je NEVIN ! Dakle po evropi tj njihovim merilima samo za Srbe nikad i nikako nemoze da vazi prezumpcija nevinosti jel da? Tako da i po medj. konv. i nasim zakonima sasvim normalno i slobodno se moze pricati o tome.

Citat:
Najveća sramota je, kao što je u pre-prethodnom postu navedeno, da neko hoće to da poveže sa Vlasotincem.

Ako je administrator nameravao da fašizmom "zarađuje" novac, kao drugi "popularni" sajtovi, onda je krajnje vreme za razlaz. Svako na svoju stranu, naravno uz molbu da SVI moji prilozi budu obrisani.

Kao sto rekoh nista nece biti brisano ako to zelite opcija brisanje jos uvek postoji bar jos koji dan !
Citat:
Mislim da ne treba da objašnjavam kako se dospeva na crnu listu Evropske unije i kako se sprečava da finansijska sredstva idu u sredine koje su suprotne ne samo čovečnosti. Naravno se to onda i "prenosi" na širu okolinu i sredinu odakle takvi ljudi potiču.

Možete da se kurčite koliko god hoćete, ali budite sigurni da neko i TO posmatra. A posle kao Vladika Filaret ...
Pa nek posmatra i ...? Iskreno puca mi k*** za njihove crne liste . Eto ja se nekrijem pod nikovima kao neko imaju Ime i Prezime pa nek me stave na koju god hoce listu ! A mala doza paranoje da neko bas prati nas i nas forum i jedva ceka da nas zezne je malo preterana al iskreno...
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
Liki-016
...

Pridružio: May 04, 2005

PorukaPoslao: Pet Sep 28, 2007 12:49 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

ajde ne raspravljajte se vise
Donald_Sikert
Sheherezada

Pridružio: Jul 20, 2007

PorukaPoslao: Pet Sep 28, 2007 1:28 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

da ovo i jeste zamisljeno kao i sajt Vlasotinca ali je privatni sajt kao i ES Burek i jos mnogo njih po netu. Ako odobravate njima takve postuple otkud onda dvostruki standardi za ovaj forum ?

Mozda zato sto se ne zove penjurlija.com i ceo sajt je uradjen kao prezentacija tog mesta. Na prezentacijama naselja (po meni) ne bi trebalo da se forsira neka "zvanicna linija" zato sto u svakom od tih mesta, od najmanjeg sela, do najveceg grada zive ljudi koji podrzavaju desetine, stotine i hiljade razlicitih "linija" , i te "linije" se obicno menaju kako vetar duva, ali ljudi ostaju. Zasto bi sad bilo ko imao pravo da pomocu cenzure na forumu ili negde Vlasotince (ili bilo koje drugo mesto) predstavlja kao nekakvo "prosrpsko" mesto, ma sta to uopste znacilo. Evo, ja stvarno ni posle ravno 20 godina od uvodjenja tog termina uopste nemam pojma sta to znaci. Jel' to neka arijevska fora, ono, da sad ja treba da imam neke posebne povlastice zato sto sam Srbin? Te ideje su iz 19 veka.
Kojim ratnim zlocinima ili zlocincima ? U medj. pravu a bogami i u 90% nacionalnih prava postoji prezumpcija nevinosti ! Neko moze biti okrivljen ( ne optuzen ) ali dok se ne dokaze krivica taj neko je NEVIN ! Dakle po evropi tj njihovim merilima samo za Srbe nikad i nikako nemoze da vazi prezumpcija nevinosti jel da?

Bio je jedan cika po imenu Adolf Hitler kome takodje nikad nije dokazana krivica ni zbog cega, niti je gde osudjen zbog ratnih zlocina i slicnih stvari, sto znaci da je po medjunarodnom i bilo kom drugom pravu ovaj cika nevin covek, i niko nema moralno pravo da mu blati ime. Kad ti savest nije cista, ti postani legalista. Ko Pahomije, Jova i ovi junaci koji se od silnog postenja vec godinama kriju od suda.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
bamby
bamby

PorukaPoslao: Pet Sep 28, 2007 1:31 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Donald_Sikert ::
... "linije" se obicno menaju kako vetar duva, ali ljudi ostaju.

Ovoj ti je najbolje do sad.

Nazad na vrh
vlasotincanin
Broj 1
Broj 1

Pridružio: Apr 16, 2005

PorukaPoslao: Pet Sep 28, 2007 6:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Evo objašnjenje za

• kršenja ljudskih prava,
  • govor mržnje,
  • rasizam i
  • podrška ratnim zločinima

Prvo: Kampanja Anti-B92 bazirana na Sorošu, jevrejskom kapitalu itd itd. Tu su jednim mahom pokrivene prve tri tačke. Plus je bilo pisalo da je Veran Matić Hrvat i da navodno zbog toga zastupa antisrpske interese. Admin se u nijednom prilogu nije distancirao od toga, a da podsetim na "slavnu akciju sakupljanja potpisa" gde dva potpisnika (i člana ovog foruma) imaju direktnu vezu sa Vlasotincem (čak i link). Neki ovdašnji forumaši su istovremeno bili članovi na rasističkim forumima (Stormfront/White Power) odakle je naravno postojao direktan link na www.vlasotince.com . A moglo se videti ko je ko i ko želi da tamo reklamira ovaj forum. Ja mislim da je to sramota, pogotovo za mlade ljude, a i za Vlasotince.

Drugo:U slučaju BiH protiv SR Jugoslavije je doneta oslobađajuća presuda sa jednom velikom crnom mrljom koja se zove Srebrenica i sve vezano sa time. Potrebno je da se pažljivo čita presuda. Mislim da ima link za taj dokument ovde na forumu. Mislim da ima čak i pravna objašnjenja šta to znači i linkovi ovde na forumu, ako nisu do sad obrisani. Naravno da većina nije čitala presudu nego je gledala informacione emisije na televiziji.

Treće:
Granice između nacionalizma i fašizma se prelaze lakoćom. Nacionalizam je integralni deo fašizma. Misliš da si "samo nacionalista", a već si fašista, samo što ti to još niko nije rekao.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fascism ::
Fascism is an authoritarian political ideology (generally tied to a mass movement) that considers individual and other societal interests subordinate to the needs of the state. Fascists seek to forge a type of national unity, usually based on (but not limited to) ethnic, cultural, or racial attributes. Various scholars attribute different characteristics to fascism, but the following elements are usually seen as its integral parts: nationalism, authoritarianism, statism, militarism, totalitarianism, anti-communism, corporatism, populism, and opposition to economic and political liberalism.

Slobodan prevod:
Fašizam je autoritarna politička ideologija (generalno povezana sa masovnim pokretom) koja smatra da pojedinačni i drugi društveni interesi moraju da se stave ispod potrebama države. Fašisti pokušavaju krivotvoriti (falsifikovati) nacionalno jedinstvo obično utemeljeno (ali ne i ograničeno) na etničku, kuturnu i rasnu karakteristiku. Različititi naučnici prepisiju različite karakteristike fašizmu, ali se sledeći elementi viđaju kao njegovi integralni delovi:

• nacionalizam
  • autoritarizam (sve što RTS i vlada kažu je prncipijelno tačno)
  • državotvorstvo (ujedinitelji, stvaratelji države)
  • militarizam ("nije ... ko u vojsku nije bio")
  • anti-komunizam
  • korporatizam (međusobno ovisništvo/zavisništvo aktera/učesnika u državi)
  • populizam (biti popularan)
  • protivljenje ekonomskoj i političkoj liberalizaciji
Nazad na vrh
bamby
bamby

PorukaPoslao: Pet Sep 28, 2007 10:35 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

vlasotincanin ::

• nacionalizam
  • autoritarizam (sve što RTS i vlada kažu je prncipijelno tačno)
  • državotvorstvo (ujedinitelji, stvaratelji države)
  • militarizam ("nije ... ko u vojsku nije bio")
  • anti-komunizam
  • korporatizam (međusobno ovisništvo/zavisništvo aktera/učesnika u državi)
  • populizam (biti popularan)
  • protivljenje ekonomskoj i političkoj liberalizaciji

Lepo je ovoj opisano, samo, Matrix retki vide iznutra.

Sve što u Srbiju potpada pod ovaj opis, ima pare ko goμna, vozi najbolja kola, y€be najbolje piçke, i takoj poslednje 20 godine. I ništa im ne fali. Mož se kaže, smeju ni se ko na budale i idioti.

Pa ti vidi.

Nazad na vrh
Liki-016
...

Pridružio: May 04, 2005

PorukaPoslao: Uto Jan 29, 2008 1:17 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

zna li neko sto je ovo zakljucano:

http://www.vlasotince.com/nuke/fortopic1323-0-asc-0.html&sid=8b94028f7cd634dead413053f934003c

ima novih vesti pa reko da dodam, ali ne moze.
Prikaži poruke iz poslednjih:   

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Predlozi, kritike, problemi sa radom foruma Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeci
Strana 4 od 5

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Forums ©

Rosulja WiFi . vlasotince.comVlasotince u Evropi

All logos and trademarks in this site are property of Vlasotince Cafe.
The comments are property of their posters and Vlasotince Cafe,
all the rest © 2004 - 2007 Vlasotince Portal Cafe

Svi tekstovi i fotografije vlasništvo su Vlasotince Cafe portala. Nije dozvoljeno njihovo korištenje u bilo koje svrhe bez izričitog
dopuštenja . Sva prava zadrzana. / copyright: Vlasotince Cafe / 2004. - 2007.

Ideja administracija realizacija web dizajn (c) Dragan Blagojevic BAN
pomoc i covek bez koga ovo ne bi bilo bamby
Hosted by Host 011

Search engine crawling improved by SSEO v.2 ( Serbian Search Engine Optimization )

web site monitoringCheck Page Ranking
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Strana generisana: 0.47 sekundi
:: Cobalt made for Vlasotince cafe ::