Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal   
  Create an account  •  Pocetna strana portala •  Download •  Vas nalog •  Forumi •  

Navigator
Gradski meni
· Pocetna strana

· Komunikacija clanova
· FORUM
· Flash Chat - NOVO

Zabava
· Vlasotinacki recnik
· Flash Igre
· Jos igrica
· Mnooogo igrica
· Smesne slike
· Vicevi
· TV prog.sheme svih stanica
· Telefonski imenik
· Dnevni horoskop

Portal
· Vesti u vezi portala
· Posalji vest
· FAQ
· Komentar predlog
· Preporucite nas
· Recenzije
· Linkovi
· Pretrazi
· Statistika
· VL Cafe Toolbar

Slike i fajlovi
· Vlasotinacki oglasi
· Foto Album
· Postavi sliku
· Download
· Postavi fajl

Control Panel
· Reg.Users.Login.

Sveze vesti
· Vesti dana
· Drustvene vesti
· Vesti iz kulture
· Politicke vesti
· Vesti iz sporta
· Vesti iz sveta
· Vesti tehnologije
· Vremenska prognoza

Informacija o korisniku
_YOURIP38.103.63.59

Dobrodosli, Gost
Nickname
Sifra

· Registrovani
· _PASSWORDLOST
Ljudi na vezi:
Posetioca: 19
Clanova: 1

Imali smo
6805283
pregledanih strana od
Novembar 2004 (April 2005)

SERDT
22 November 2008 10:23:37 CET (GMT +1)

Mali shout box

Samo registrovani korisnici mogu pisati poruke login ili kreiraj nalog.

Najnovije na forumu
Poslednjih 15 poruka na forumu

Zima je
Last post by Zlatokosa on Nov 22, 2008 at 08:54:35

Preko bare - sa druge strane Atlantika
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 02:04:01

EU klub - pridruzimo se i mi
Last post by bamby on Nov 22, 2008 at 01:53:14

Mile Lasic
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 00:36:21

Srecan rodjendan
Last post by Nusproizvod_Inhalacije on Nov 21, 2008 at 20:02:36

Telenor 333 iiiiiiii
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 10:06:44

Samo za zenski svet
Last post by Zlatokosa on Nov 21, 2008 at 09:21:24

R.I.P.
Last post by Morgoth on Nov 21, 2008 at 07:23:00

Election 2008
Last post by Liki-016 on Nov 21, 2008 at 05:06:13

Najbolji film koji ste pogledali u poslednje vreme..
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 03:16:54

Jesen je
Last post by vlasotincanin on Nov 21, 2008 at 03:10:31

Dal Tepate Decu ? i sto ne ?
Last post by Gorefest on Nov 21, 2008 at 00:16:35

devojke procitajte obavezno
Last post by Gorefest on Nov 21, 2008 at 00:14:57

Sve wireless mreze u Vlasotincu na jednom mestu
Last post by Donald_Sikert on Nov 20, 2008 at 20:39:55

Sad ima da se cita povise
Last post by Zlatokosa on Nov 20, 2008 at 09:35:29

[ Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal ]

Google

Kuj je kude

Vlasotince cafe :: Pogledaj teme - Sushka se sushka...
 FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Sushka se sushka...
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Nocni zivot
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
bukovski
Site Admin
Site Admin

Pridružio: Apr 02, 2005

PorukaPoslao: Uto Okt 30, 2007 4:31 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

ee toj mora pitas nekog psihologa ili sociologa ... da urade interviju sa svakim klincem urade par testova anketa tj upitnika pa mozda analizom dodju do zakljucka.
A mi sami mozemo traziti razlog u ko zna cemu los zivot rat sankcije... bla bla bla...
po meni bolje i toj nego da se skupljaju po coske i rupe i konzumiraju lakse i teske droge... zar ne ? Deca oce da iskoce i nemoze ih niko u tome spreciti a oni MORAJU negde da odu kad je hladno recimo. Da imaju izbor u Vlasotincu paaa nemaju bas neki... tako da se sve svodi na par kafica ( gde i da oce nemoz svi stanu ) i eto sad dve diskoteke... Na stranu da ce se uvek potepaju kad pevaju narodnjaci " i plesu " go go igracice... jbg toj vole sta ces im nemoz nekog teras da voli nesto sto i ti volis recimo. Pa pogle i na koju svadbu nisu narodnjaci 90% vreme pa televizije ... nego udalji se od temu ...
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
bamby
bamby

Pridružio: Apr 04, 2005

PorukaPoslao: Uto Okt 30, 2007 5:08 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Donald_Sikert ::
... i neke kurvestije?

Nesu toj kurveštije, toj su ûmetnice*.

* ûmetnica - objekat u koji se nešto umeće (tura - na vlasotinački npr. Turi li krastavice u turšiju? )

Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Donald_Sikert
Sheherezada

Pridružio: Jul 20, 2007

PorukaPoslao: Uto Okt 30, 2007 6:19 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

bukovski ::
ee toj mora pitas nekog psihologa ili sociologa ... da urade interviju sa svakim klincem urade par testova anketa tj upitnika pa mozda analizom dodju do zakljucka.
A mi sami mozemo traziti razlog u ko zna cemu los zivot rat sankcije... bla bla bla...
po meni bolje i toj nego da se skupljaju po coske i rupe i konzumiraju lakse i teske droge... zar ne ? Deca oce da iskoce i nemoze ih niko u tome spreciti a oni MORAJU negde da odu kad je hladno recimo. Da imaju izbor u Vlasotincu paaa nemaju bas neki... tako da se sve svodi na par kafica ( gde i da oce nemoz svi stanu ) i eto sad dve diskoteke... Na stranu da ce se uvek potepaju kad pevaju narodnjaci " i plesu " go go igracice... jbg toj vole sta ces im nemoz nekog teras da voli nesto sto i ti volis recimo. Pa pogle i na koju svadbu nisu narodnjaci 90% vreme pa televizije ... nego udalji se od temu ...

Ma ne pitam ja to, svi smo isli u kafice i diskoteke i na koncerte itd, nego sto idete da gledate bas tog Bu'lata? Koji je taj? Kakav je? Ako nemas neki izbor tim pre ne treba da imas zelju da ides da gledas takve bezveznjake. A ima li ta diskoteka "menadzera" .Sad su svi menadzeri, pa mozda i to ima. Pa los im menadzer cim dovodi tog Bu'lata. Mi li smo ovde poslednji pa mora samo Bu'lati da dolaze. Sto se mene tice, taj bi meni trebalo da plati da dodjem da ga gledam, i to pod uslovom da nije guzva i zadimljeno. I ruku da mi celiva. Ja bi recimo radije isao negde gde ga nema Bu'lat, ali zato ima VH1 na TV... da ga nisu ukinuli bizmismeni. Sta ce Vlasotincu VH1 kad je tu Bu'lat i Arkanovci na TV.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
bamby
bamby

PorukaPoslao: Uto Okt 30, 2007 6:56 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Sto se mene tice, taj bi meni trebalo da plati da dodjem da ga gledam, ...

Najsvetliji trenutak ovog grada po tom pitanju odigraja se negde početkom (sredinom - ne znam tačno) devedesetih, kad je čuveni narkoman, pijanica i kockar Aca Lukas gostovaja u Snek-bar. Uspeo je da prodade 0 (nula) karte. Manfred je prodavaja karte pa kad se javi će objasni detalji.

Izjava poznatog narkomana bila je: Vi ste seljaci, ne znate šta je prava muzika!

Nazad na vrh
amitov79
pismen
pismen

Pridružio: Jun 10, 2005

PorukaPoslao: Uto Okt 30, 2007 7:13 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

gasper ::
a pa da, more sve neka zatvore, i sve neka ukinu u toj vlasotince, mos' ce vam onda nesto valja...

Ako je Vlasotince, nije klozet, to jest ćenev, pa da po njemu kenja i maltretira ko kako stigne. Diskoteke se prave van grada i tacka. Kafici imaju radno vreme do ponoci ili leti do jedan i tacka. To se zove civilizacija, i postoji tamo gde "elita" ne stavlja ispred opstine plave plasticne cevke i pokusava da ih proturi kao fontanu. Ako neko to radi, to je znak da je lud. I onda nije cudo sto su ludi ljudi dali dozvolu za tako nesto kao sto je ta "diskoteka" (od 100 kvadrata) u sred grada. Nego dobro, ako se neko umori kad šizi, moze da odspava tu blizu u hotelu "Hat". Od 50 kvadrata. Sa 5 zvezdica. Po jedna na svakih 10 kvadrata. Hotel je to. I diskoteka.

Hehe, ovo za plasticne cevke ti je bas dobro. Pa tacno, nego ako tako pocnes da gledas na ljude ovde u Vlasotincu onda ce ti ispasti da je veliki broj ljudi ovde lud. Ja bih pre rekao da su zasuntaveni, ili zamutljaveni. To su bas prave reci. Sto znaci nisu ljudi krivi nego politika i ostale trice i kucine. Ovde u Vlasotincu mozes na prste da izbrojis ljude za koje mozes da kazes da su kolko tolko normalni, tj. nisu zamutljaveni.
Ja ih sad samo sazaljevam i vise se ne nerviram oko toga. Jer ako tako nastavis mozes upasti u krizu, tj. postajes kao covek koji se ne ukpala u sredinu i bices "lincovan". To se isto desilo i Galileju i ko zna jos kojim ljudima koji su bili ispred vremena.,u nasem slucaju govorimo samo za lokalnu sredinu, ne u globalu, ali je rezultat isti.
Najbolje malo da odes do BG ili Novog Sada, i odahnes od ovog juga.
Isplati se malo.
Pozz

Poslednji izmenio amitov79 dana Uto Okt 30, 2007 7:17 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
Donald_Sikert
Sheherezada

PorukaPoslao: Uto Okt 30, 2007 8:22 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ma tamo je jos gore. Nije to vise ono sto je bilo, nego se tamo sakupio sav sljam iz svih bivsih i sadasnjih zemalja. Samo sto su veca mesta, pa mozes lakse da ih izbegnes, to je tacno. Ja sam nekad imao zelju da se preselim i ja, ali kad sam video u sta se sve to pretvorilo, nema sanse. Ako nista drugo, ovde bar jos nisu poludeli tako da decu maltretiraju i da u skolama, a i isre, vrse segregaciju na materijalnoj osnovi, nego bas naprotiv - u vrticima i u skolama trude da se suzbiju takve pojave.

I ne nerviram se ja, samo komentarisem kako nije sve onako kako bi neki voleli da izgleda. Pa kako plasticne cevke nikako ne mogu da budu fontana, niti ćumez od 50 kvadrata hotel, tako ni tih 100 kvadrata u koje su gusto kao u baraci nagurani neki tabureti nikako ne mogu da budu diskoteka, niti taj Bu'lat moze da bude pevac. Cudna mi cuda, otvoren jos jedan kafic, jaka stvar. Daj da iznesemo svi hoklice na ulice pa da sednemo i da ga gledamo, kao sto u filmu Amarkord ljudi u mestu u kome se ne desava nista izadju da gledaju kad pada sneg.

Evo, ovo sto je napisao Bamby je lep primer kako takvi treba da prodju kad dolaze bilo gde. Samo, to su bile neke druge generacije, a ovi sto kazes da su zasuntaveni ili zamutljaveni sad nemaju nikakve kriterijume pa je za njih pevac taj Bu'lat, a idoli i ugledni gradjani su im ovakvi. Sreca pa ima kome nisu i ko ih... pa ih ne pokriva, kao sto se vidi, i kome ne treba nekakva prezumpcija nevinosti da takve ne pustaju u svoju zemlju.

Tako i za cevke i za Bu'lata. Kad sledeci put odredjujete ko ce da vam opravlja fontane, i gde cete da izadjete uvece, vi za fontane odredite nekoga ko nije umno poremecen pa nece da vam potura plasticne cevke, a uvece za nocni zivot idite tamo gde nece da vam poturaju Bu'late kao muziku. Okupljajte se kod nekoga ko ima "letnju bastu" ili slicno na primer, pa pravite tamo zurke, pojma nemam, ne mogu ja sad da vam smisljam. Ovo kazem ovima sto idu na Bu'late.
Nazad na vrh
gasper
Moderator
Moderator

Pridružio: Apr 11, 2005

PorukaPoslao: Sre Okt 31, 2007 6:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

mene nervira to shto shta god da se napravi u vlasotince - NE VALJA, vlasotincani su uvek nezadovoljni i oni bi bolje znali (svako ponaosob, pa se na kraj isposvadjaju), ali svi samo pricaju, niko nista ne radi, svi samo pricaju i komentarisu kako ne valja, pa ako ne valja uzmite pa napravite bolje (diskoteku, kafic, opstinu, fontanu...internet)

na moju zalost i meni ne odgovara ni bulat, al nemam izbora
Nazad na vrh
bamby
bamby

PorukaPoslao: Sre Okt 31, 2007 7:32 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

^ Ovoj nema veze s tebe, nego mi naleteja tekst danas pa gledam kude da ga turim.

Citat:
Danas u Srbiji, baš kao nekad u vreme socijalizma, ne možete da uspete ukoliko niste član DS-a, DSS-a, G17 Plus. Sutra će to važiti za SRS, LDP... Ma koliko bili uspešni i talentovani, u Beogradu ne možete da dobijete posao ako niste u DS-u. Za biznis sa državnim firmama treba vam i članska karta DSS-a, koja vam treba za ulazak u EPS i ostale firme. Put do bankarskog sektora i investicija popločan je članstvom u G17 Plus. I kada država proda sve i ostane bez svojih firmi, stanje će biti isto, jer će i javna preduzeća kupiti partijski ljudi.

Slično je i po Srbiji. U zavisnosti od toga koja stranka ima vlast u kojoj opštini zavisi i koja članska karta treba nečijem detetu da bi se zaposlio kao nastavnik, lekar, prodavac...

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=22976&sectionId=62

U Srbiju postoje samo dve vrste ljudi koji ne misle ovakoj ko što piše gore:

1. Glupi ko qrac
2. Pokvareni ko muć`k (delom članovi navedenih partija)

Nazad na vrh
Donald_Sikert
Sheherezada

PorukaPoslao: Čet Nov 01, 2007 1:10 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

mene nervira to shto shta god da se napravi u vlasotince - NE VALJA, vlasotincani su uvek nezadovoljni i oni bi bolje znali (svako ponaosob, pa se na kraj isposvadjaju), ali svi samo pricaju, niko nista ne radi, svi samo pricaju i komentarisu kako ne valja, pa ako ne valja uzmite pa napravite bolje (diskoteku, kafic, opstinu, fontanu...internet)

Pa pravimo mi, al' za sebe, a za bulatase nema. Njima je dobar i Bu'lat i tzv kafici. Neki su doduse probali da prave i za druge, pa se ispostavilo da nije za svinju dinja, nego betonski valov da iz njega loče.
na moju zalost i meni ne odgovara ni bulat, al nemam izbora

Kad su vratili ovu slobodu pa su onda likovi koji su Bulataši i slicni okupirali sve zivo, ja sam poceo da se okupljam po kucama. Sigurno neki od vas imaju tzv "letnje kujne" (pogresno sam ranije napisao letnje baste) i slicne ćumeze, a to su idealna mesta za vas licni kafic, to jest za privatni "klub" za vas i vase drustvo. Sve je u organizaciji. Zasto vama da organizuje provod neki Kurta i Murta i njihovu Bu'lati? Organizujeta ga sami onako kako vama odgovara. Em cete da slusate muziku koja vama odgovara, eme cete da pijete jeftinije nego tamo, em cete bolje da se zabavite.
Nazad na vrh
bukovski
Site Admin
Site Admin

Pridružio: Apr 02, 2005

PorukaPoslao: Čet Nov 01, 2007 2:30 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

em ce sedite sami Smile ljudi da oce da sediju kuci oni bi sedeli zar ne ? Svuda u svet se izlazi u grad da se opustis sredis pogledas nekog zezas... milion stvari koje su neizvodljive u letnje kujne... sta god to znacilo...

Skupljamo se i mi po te iste letnje kujne baste klupice ispred kuce pa i prodavnice Smile al dodje vreme i da izadjes medj. svet sto se kaze a onda gde ces ? Pa nece zenske dolaze i prolaze iza kucu nego oce da idu u grad. A gde su zenske zna se tu su i ostali Smile Pa i studentske najlepse zurke smo pravili po stanovi skoro svaki dn al se znalo 2-3 puta nedeljno ide se negde da se izdivlja popije navata mozda nesto novo ili samo napare oci...

p.s. Ovo se ne odnosi na ozenjeni ( na papir a i bez papir tj duge veze ) oni moze da sediju po cel dn u letnje kujne slusaju muziku piju i pricaju sa jedni isti ljudi svaki dn. Mada i oni mora izadju nekad ...

p.p.s. Sta mislis kolko bi opstao kafic ko ga ti zamisljas i dal bi imao zaradu ? Ipak kafic disko... se ne otvara od merak vec da se zarade sto vece pare...

eeeee I ja bi voleo da imam pivnicu u stari Dion al znam da bi sam imao povis duznici i problemi sa pijane budale nego zaradu...
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Nocni zivot Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeci
Strana 3 od 4

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Forums ©

Rosulja WiFi . vlasotince.comVlasotince u Evropi

All logos and trademarks in this site are property of Vlasotince Cafe.
The comments are property of their posters and Vlasotince Cafe,
all the rest © 2004 - 2007 Vlasotince Portal Cafe

Svi tekstovi i fotografije vlasništvo su Vlasotince Cafe portala. Nije dozvoljeno njihovo korištenje u bilo koje svrhe bez izričitog
dopuštenja . Sva prava zadrzana. / copyright: Vlasotince Cafe / 2004. - 2007.

Ideja administracija realizacija web dizajn (c) Dragan Blagojevic BAN
pomoc i covek bez koga ovo ne bi bilo bamby
Hosted by Host 011

Search engine crawling improved by SSEO v.2 ( Serbian Search Engine Optimization )

web site monitoringCheck Page Ranking
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Strana generisana: 0.36 sekundi
:: Cobalt made for Vlasotince cafe ::