Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal   
  Create an account  •  Pocetna strana portala •  Download •  Vas nalog •  Forumi •  

Navigator
Gradski meni
· Pocetna strana

· Komunikacija clanova
· FORUM
· Flash Chat - NOVO

Zabava
· Vlasotinacki recnik
· Flash Igre
· Jos igrica
· Mnooogo igrica
· Smesne slike
· Vicevi
· TV prog.sheme svih stanica
· Telefonski imenik
· Dnevni horoskop

Portal
· Vesti u vezi portala
· Posalji vest
· FAQ
· Komentar predlog
· Preporucite nas
· Recenzije
· Linkovi
· Pretrazi
· Statistika
· VL Cafe Toolbar

Slike i fajlovi
· Vlasotinacki oglasi
· Foto Album
· Postavi sliku
· Download
· Postavi fajl

Control Panel
· Reg.Users.Login.

Sveze vesti
· Vesti dana
· Drustvene vesti
· Vesti iz kulture
· Politicke vesti
· Vesti iz sporta
· Vesti iz sveta
· Vesti tehnologije
· Vremenska prognoza

Informacija o korisniku
_YOURIP38.103.63.59

Dobrodosli, Gost
Nickname
Sifra

· Registrovani
· _PASSWORDLOST
Ljudi na vezi:
Posetioca: 36
Clanova: 0

Imali smo
6819288
pregledanih strana od
Novembar 2004 (April 2005)

SERDT
23 November 2008 10:56:56 CET (GMT +1)

Mali shout box

Samo registrovani korisnici mogu pisati poruke login ili kreiraj nalog.

Najnovije na forumu
Poslednjih 15 poruka na forumu

Internet Movie Car Database
Last post by bamby on Nov 23, 2008 at 07:07:24

Srecan rodjendan
Last post by Gorefest on Nov 23, 2008 at 02:54:52

Zima je
Last post by Liki-016 on Nov 23, 2008 at 02:03:18

Press clipping
Last post by vlasotincanin on Nov 23, 2008 at 00:49:46

now playing
Last post by Nusproizvod_Inhalacije on Nov 22, 2008 at 22:27:59

Sad ima da se cita povise
Last post by misha on Nov 22, 2008 at 12:09:13

Preko bare - sa druge strane Atlantika
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 02:04:01

EU klub - pridruzimo se i mi
Last post by bamby on Nov 22, 2008 at 01:53:14

Mile Lasic
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 00:36:21

Telenor 333 iiiiiiii
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 10:06:44

Samo za zenski svet
Last post by Zlatokosa on Nov 21, 2008 at 09:21:24

R.I.P.
Last post by Morgoth on Nov 21, 2008 at 07:23:00

Election 2008
Last post by Liki-016 on Nov 21, 2008 at 05:06:13

Najbolji film koji ste pogledali u poslednje vreme..
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 03:16:54

Jesen je
Last post by vlasotincanin on Nov 21, 2008 at 03:10:31

[ Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal ]

Google

Kuj je kude

Vlasotince cafe :: Pogledaj teme - Sve wireless mreze u Vlasotincu na jednom mestu
 FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Sve wireless mreze u Vlasotincu na jednom mestu
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Internet
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Donald_Sikert
Sheherezada

Pridružio: Jul 20, 2007

PorukaPoslao: Uto Jun 10, 2008 10:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Kako vam bre vise ne dosadi, majke mu ga nabijem? Ljudi li ste ili niste?
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
OTPOR
pravi forumas
pravi forumas

Pridružio: Jul 06, 2005

PorukaPoslao: Uto Jun 10, 2008 11:41 pm    Naslov: 4. operater Odgovoriti sa citatom

skoro me pitase neki leskovcani za bezicni net u vlasotince
ono kakva je situacija i sve to Mislim da planiraju da rade i ovde Znam samo da je 256/128 oko 800 din.

A za ovo do sad sto sam propustio na ovu temu mogu samo da kazem
" ma idite i tri lepe i jedni i drugi i treci Jos nas kecat e sa nikakav signal plus cene ne skidate Ma cutanje ne se mnogo dizajte"
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Donald_Sikert
Sheherezada

PorukaPoslao: Sre Jun 11, 2008 12:54 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Signal je ikakakav, nego neki preklapaju kanale i kriju se dok to rade. Mene zanima sto se kriju ako nisu guzni, ali dobro, valjda oni znaju.
Nazad na vrh
Donald_Sikert
Sheherezada

PorukaPoslao: Sre Jun 11, 2008 1:07 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

I to ponovo rade bas u ovom trenutku. Bili su mirni par dana, a onda su ponovo poceli sad predvece, ne znam tacno u kolikosati, nisam bas pratio non stop, pa su onda oko pola jedanaest prestali, a evo sad vidim po pingu do provajderovog rutera i po goroj vezi nego najgori dial - up da ponovo preklapaju kanale. I to im je sad malo dva kanala, nego su zauzeli 4. Bolest je to. Kad ove osobe divljaju i kad se proba ping, ili je Request timed out, ili je ping 5, 6 ili vise sekundi.

Nema druge, morace da se to prijavi policiji i drugim organima posto su oni nadlezni za radio divljake. Slobodan je taj opseg, to je tacno, ali kako smo rekli, snaga nije slobodna. Da li je snaga njihovih predajnika u dozvoljenim granicama, to ce da izmere nadlezni organi pocevsi sa sutrasnjim danom.
Nazad na vrh
Donald_Sikert
Sheherezada

PorukaPoslao: Sre Jun 11, 2008 1:31 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Evo, sad sam proverio, tacno su opet preklopili kanal. Znaci, od pola 11 je imala veza dobro neko vreme, mozda sat, ne znam, a onda je opet usledio napad sizofrenije. Dobro je da sad imaju lek za to.
Nazad na vrh
Donald_Sikert
Sheherezada

PorukaPoslao: Sre Jun 11, 2008 9:48 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Vidi ti to, pa bolesni ljudi su isto postavili AP gore na brdo. Dobro je da se to zna.
Nazad na vrh
Donald_Sikert
Sheherezada

PorukaPoslao: Sre Jun 11, 2008 1:11 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Bukovski kaze, ne svidja mu se sto ja reagujem kako reagujem kad se desavaju ovakve stvari. Pa jebem li ga, hajde da vidimo jedno poredjenje. Slobodan je znaci opseg 2.4GHz i to je OK, znaci, za taj opseg ne treba dozvola za koriscenje te frekvencije za amatersku upotrebu. Ali slobodno je i parkiranje tamo gde je dozvoljeno. I sad, ako ti parkiras kola na odredjenom mestu, i dodje jos neko ko hoce da parkira, i ima mesta okolo, a on uzme pa izgura tvoja kola da bi stavio svoja bas na to isto mesto, ja ne mogu da pomislim drugo nego da se radi o totalno asocijalnoj i samim tim mentalno oboleloj osobi koja u tom trenutku ima neku vrstu psihoticnog napada. A lepo rece u jednom intervjuu Zoran Cvijanovic, bas oko tog parkiranja, ta situacija se resava samo medikamentima ili na onaj drugi nacin. Ne postoji trece resenje.

Znaci, ako neko postavi AP na isto mesto gde i neko drugi, ili tu negde na tom potezu izmedju AP -a ovog drugog, to jest prvog, jer je taj drugi u stvari prvi postavio AP na tom mestu i prvi ga podesio da radi na odredjenom kanalu, pa ga onda jos ukljuci da radi na istom kanalu kao i AP ovog prvog, i uz to se krije, sta ja tu mogu da zakljucim?

Sve u svemu, kao u vicu o Perici i temi iz srpskog "50 godina mraka pod Titom" kad je Perica napisao "jebo mater onome ko je upali svetlo" , i kao sto kaze Rambo Amadeus SMC, "glasacki listic koji svaka budala moze ispravno da popuni je turbo folk" , tako i ja za ovo kazem, jebo ja mater onome ko je izmislio ovo potrosacko drustvo, pa svako moze da se zajebava eto sa tim Hi - Tech stvarima. Videla zaba kako potkivaju konje pa i ona digla nogu. A ako nije to, znaci ako nije u pitanju bezazleni amaterizam sto bi bilo OK jer svako ima pravo da pogresi, onda je jos gore, jer je onda u pitanju neka patologija , "da komsiji crkne krava" i slicni psihicki poremecaji.
Nazad na vrh
bukovski
Site Admin
Site Admin

Pridružio: Apr 02, 2005

PorukaPoslao: Sre Jun 11, 2008 6:06 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

E vidis retko se ja slazem nekada sa tobom ali ovog puta cu morati da se slozim, nazalost ne u celosti ( u onom delu o mracima titu i potrosackom drustvu koje i nije glavna tema a i nebih zeleo da idemo u tom pravcu sa raspravom ).

Pazi tacno je da je 2.4 i 5 free opseg. Takodje iako je free svuda a i kod nas je donekle uredjen , ne bas bajno al kolko tolko uredjen. E sad posto ti prvi rece da se ne lozis na legalizam i ostalo trebalo bi da opet proradi ona moja recenica " ne me diraj , ne te diram" dakle ima 11 kanala.
Ima 3 mreze.
1 mreza 1 kanal
2 mreza 5 kanal
3 mreza 10 kanal

pravio sam cak i veci razmak o teorijski potrenih 3 kanala za rad u G rezimu ( koji je inace nepotreban za ovu namenu po meni vec stari dobri b standard zavrsava lepu rabotu )

Za linkove medju baznim stanicama i eto recimo Leskovcem lepo uzmu i koriste 5 ghz opseg isto tako lepo drugarski kulturno podeljen i rasporedjen.

Pazi to je idealna situacija. Ocigledno je bilo odavno da to nece raditi kako treba ( sto sam u vise navrata i govorio ). Nije problem jak signal, jak signal ce lako provajder tebi isporuciti ali posto je ovo jedan oblik dvosmerne komunikacije potrebno je i da se od korisnika isto takav vraca AP pointu.
E sad tu ima jedan malo veci problem od proste jacine signala koji svi gledaju. A to je kolicina zuma ( noise ) u prevod to je signal qualty. Koja se javlja zbog delimicno losije opreme a delimicno i zbog nepostovanja konkurencije i preklapanja kanala i jos neki stvari da ne duzim sada.
Dakle sto se tice nasih komercialnih mreza mogu ako su u dobrim odnosima one same veoma lako resiti taj problem.
E da ima jos jedan problem a to su full privatne mreze ko zna kako i sa cime sklepane koje prave opstu pometnju na 2.4 opsegu. Cesto su i kako kaze donald sakrivene ali to je najmanji problem to se lako vidi ko hoce i zna. Problem se javlja sta raditi u tom slucaju. Prijaviti policiji ? Veruj da ce biti ono "dzaba ste krecili" , prijaviti ratelu ? " dzaba ste i gletovali" ... i td.

Za Donalda i sve koji imaju problema resenje dolazi ubrzo. Iz veoma dobrih i pouzdanih izvora do kraja oktobra meseca ce vecina brojila iz MZ centar biti zamenjeno ilil u prevod nece ima dvojnici. Sto ste i sami mogli prometiti na tome se radi vec duze vreme ali se sa radom u MZ Centar stalo zbog neophodnih radova i u ostalim MZ a koja se nalaze na podrucju opstine Vlasotince ( par sela kojima se menjaju kompletne centrale vode nove linije i ostalo , p.s. morai pred izbore ).
Te eto nade za neko kvalitetnije resenje ili pak nadu da ce prelaskom veceg broja ljudi bezicni net ostati rasterecen i sa mogucnoscu boljeg rada. Jer ima ljudi kojima i 128 zavrsava rabotu ( zadnjih par nedelja i meni bi zavrsava jer se ne secam da sam skinuo nesto vece od 10-tak MB )

Resenje postoji ali svakako nije pozivanje na linch ili divljanje. Demokratsko smo drustvo u kome bi trebalo da preovladava razum i postovanje zar ne ?
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
Donald_Sikert
Sheherezada

PorukaPoslao: Sre Jun 11, 2008 7:36 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Tacno, ja na to sve vreme i pozivam. Mislim, zasto sad neko ima da preklapa kanale, stvarno mi nije jasno, kad vec ima slobodne druge kanale.
Nazad na vrh
bukovski
Site Admin
Site Admin

Pridružio: Apr 02, 2005

PorukaPoslao: Sre Jun 11, 2008 8:08 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

odgovor znas i sam...
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:   

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Internet Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Sledeci
Strana 12 od 19

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Forums ©

Rosulja WiFi . vlasotince.comVlasotince u Evropi

All logos and trademarks in this site are property of Vlasotince Cafe.
The comments are property of their posters and Vlasotince Cafe,
all the rest © 2004 - 2007 Vlasotince Portal Cafe

Svi tekstovi i fotografije vlasništvo su Vlasotince Cafe portala. Nije dozvoljeno njihovo korištenje u bilo koje svrhe bez izričitog
dopuštenja . Sva prava zadrzana. / copyright: Vlasotince Cafe / 2004. - 2007.

Ideja administracija realizacija web dizajn (c) Dragan Blagojevic BAN
pomoc i covek bez koga ovo ne bi bilo bamby
Hosted by Host 011

Search engine crawling improved by SSEO v.2 ( Serbian Search Engine Optimization )

web site monitoringCheck Page Ranking
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Strana generisana: 0.34 sekundi
:: Cobalt made for Vlasotince cafe ::