Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal   
  Create an account  •  Pocetna strana portala •  Download •  Vas nalog •  Forumi •  

Navigator
Gradski meni
· Pocetna strana

· Komunikacija clanova
· FORUM
· Flash Chat - NOVO

Zabava
· Vlasotinacki recnik
· Flash Igre
· Jos igrica
· Mnooogo igrica
· Smesne slike
· Vicevi
· TV prog.sheme svih stanica
· Telefonski imenik
· Dnevni horoskop

Portal
· Vesti u vezi portala
· Posalji vest
· FAQ
· Komentar predlog
· Preporucite nas
· Recenzije
· Linkovi
· Pretrazi
· Statistika
· VL Cafe Toolbar

Slike i fajlovi
· Vlasotinacki oglasi
· Foto Album
· Postavi sliku
· Download
· Postavi fajl

Control Panel
· Reg.Users.Login.

Sveze vesti
· Vesti dana
· Drustvene vesti
· Vesti iz kulture
· Politicke vesti
· Vesti iz sporta
· Vesti iz sveta
· Vesti tehnologije
· Vremenska prognoza

Informacija o korisniku
_YOURIP38.103.63.59

Dobrodosli, Gost
Nickname
Sifra

· Registrovani
· _PASSWORDLOST
Ljudi na vezi:
Posetioca: 17
Clanova: 1

Imali smo
6811594
pregledanih strana od
Novembar 2004 (April 2005)

SERDT
22 November 2008 16:56:52 CET (GMT +1)

Mali shout box

Samo registrovani korisnici mogu pisati poruke login ili kreiraj nalog.

Najnovije na forumu
Poslednjih 15 poruka na forumu

Sad ima da se cita povise
Last post by misha on Nov 22, 2008 at 12:09:13

Internet Movie Car Database
Last post by misha on Nov 22, 2008 at 11:47:14

Zima je
Last post by Zlatokosa on Nov 22, 2008 at 08:54:35

Preko bare - sa druge strane Atlantika
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 02:04:01

EU klub - pridruzimo se i mi
Last post by bamby on Nov 22, 2008 at 01:53:14

Mile Lasic
Last post by vlasotincanin on Nov 22, 2008 at 00:36:21

Srecan rodjendan
Last post by Nusproizvod_Inhalacije on Nov 21, 2008 at 20:02:36

Telenor 333 iiiiiiii
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 10:06:44

Samo za zenski svet
Last post by Zlatokosa on Nov 21, 2008 at 09:21:24

R.I.P.
Last post by Morgoth on Nov 21, 2008 at 07:23:00

Election 2008
Last post by Liki-016 on Nov 21, 2008 at 05:06:13

Najbolji film koji ste pogledali u poslednje vreme..
Last post by misha on Nov 21, 2008 at 03:16:54

Jesen je
Last post by vlasotincanin on Nov 21, 2008 at 03:10:31

Dal Tepate Decu ? i sto ne ?
Last post by Gorefest on Nov 21, 2008 at 00:16:35

devojke procitajte obavezno
Last post by Gorefest on Nov 21, 2008 at 00:14:57

[ Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal ]

Google

Kuj je kude

Vlasotince cafe :: Pogledaj teme - Price za dobro jutro
 FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Price za dobro jutro
Idi na stranu 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Knjizevnost
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Liki-016
...

Pridružio: May 04, 2005

PorukaPoslao: Pet Nov 18, 2005 8:19 am    Naslov: Price za dobro jutro Odgovoriti sa citatom

Jedan profesor je
držao predavanje svojim studentima. Doneo je teglu za džem i napunio je
lopticama za golf do vrha. Kada je pitao svoje studente da li je tegla puna,
odgovorili su da jeste. Onda je sipao sitne kamenčiće, koji su ušli u prazan
prostor oko loptica za golf. Ponovo je postavio pitanje da li je tegla puna
i studenti su odgovorili da jeste. Kada je sipao šaku peska preko svega
toga, pesak je popunio sitne praznine, a studenti su ponovo odgovorili da je
tegla puna. Onda je profesor sipao kafu, koja je sve to natopila.
Definitivno, tegla je sada bila puna. Onda je profesor rekao:
Ova tegla je vaš život. Loptice za golf su sve najvažnije stvari u vašem
životu, kao što su porodica, ljubav, prijatelji. Mali kamenčići su posao,
auto, kuća, a pesak je sve ostalo, kao što je čišćenje kuće, popravka veš
mašine, popravka auta... Ako prvo stavite pesak ili kamenčiće, neće biti
mesta za loptice za golf. Onda nikada nećete imati mesta u svom životu za
one stvari koje su vam najvažnije. Ako se velike i važne stvari uklone iz
vašeg života, onda vam ostaju one male, ali ne suštinski važne. Zato, budite
veoma kritični u svom životu. Kuću uvek možete počistiti. Vodite računa o
prioritetima, jer sve ostalo je kao pesak.

A onda je jedan student zapitao šta je sa kafom.
Profesor je odgovorio:

Ti si veoma pametan momak i poenta mog
predavanja je upravo u kafi. Bez obzira koliko ti se život činio prepun od
svega onoga što ga čini, uvek postoji još malo prostora da se setiš svojih
prijatelja i popiješ šolju kafe sa njima.

pa dragi moji i drage moje nadjite i vi vremena za jednu kafu sa onima koje volite. neke su stvari neponovljive.
ja sam za jednu kafu zauvek zakasnila ali zato vi to danas ne propustite.
dobro vam jutro.

Poslednji izmenio Liki-016 dana Sub Dec 03, 2005 2:47 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Liki-016
...

PorukaPoslao: Ned Nov 20, 2005 4:42 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Da li znaš da su tri rijeci koje je najteže izgovoriti:
Volim te, Oprosti i Pomozi mi
Ljudi koji ih izgovaraju stvarno ih trebaju i osjecaju njihovu težinu, to su ljudi koje moraš poštovati i cijeniti.
Kada bi svijet prestao postojati za 24 sata sve telefonske linije, svi cetovi i e-mailovi bili bi zakrceni porukama: "Žao mi je što sam ti nanio bol.", "Oprosti mi", "Volim te", "Vrlo te cijenim", Cuvaj se" ili "Oduvijek sam te volio ali ti to nikad nisam rekao".

autor nepoznat
Liki-016
...

PorukaPoslao: Ned Nov 20, 2005 5:14 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

”Jednog dana, pojavio se maleni otvor na čahuri. Čovjek je sjedio i gledao kako se leptir nekoliko sati muči da bi izvukao svoje slabašno tijelo kroz taj maleni otvor. Onda je leptir stao.Činilo se da ne može dalje.Zato je čovjek odlučio pomoći leptiru: uzeo je škare i razrezao čahuru. Leptir je s lakoćom izašao. Ali je imao krhko tijelo i smežurana krila. Čovjek je nastavio promatrati leptira, očekujući da će se svakog trenutka krila otvoriti, povećati i raširiti kako bi podržala leptirovo tijelo i osnažila ga.Međutim, ništa se nije dogodilo!Leptir je cijeli svoj život proveo puzeći okolo sa slabašnim tijelom i nerazvijenim krilima. Nikada nije poletio. Čovjek unatoč svojoj ljubaznosti i dobrim namjerama, nije razumio da je poteškoće kroz koje je leptir morao proći, izlazeći iz čahure, osmislio Bog, kako bi krv iz tijela leptira potekla u krila i kad se oslobodi čahure da bude spreman letjeti.

Ponekad su poteškoće upravo ono što trebamo u životu...

Kad bi nas Bog oslobodio od svih prepreka, osakatio bi nas. Nikad ne bismo postali onoliko snažni koliko možemo biti. Nikad ne bismo mogli letjeti.

Tražio sam Snagu... I Bog mi je dao Poteškoće koje su me osnažile.

Tražio sam Mudrost... I Bog mi je dao Probleme koje je trebalo riješiti.

Tražio sam Bogatstvo... I Bog mi je dao Mozak i Tijelo da mogu raditi.

Tražio sam Hrabrost... I Bog mi je dao Prepreke koje je trebalo svladati.

Tražio sam Ljubav... I Bog mi je dao Ljude kojima je trebalo pomoći.

Tražio sam Usluge... I Bog mi je dao Prilike.

“Nisam dobio ništa od onog što sam tražio...... ali dobio sam sve što mi je trebalo."

Živi život bez straha i suoči se sa preprekama i znaj da ih sve možeš savladati.

zelim vam dobro jutro
bamby
bamby

Pridružio: Apr 04, 2005

PorukaPoslao: Čet Dec 01, 2005 3:37 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Citat:
Devojka je cekala avion u cekaonici jednog velikog aerodroma.
Posto je trebalo dugo da ceka, odlucila je da kupi knjigu da bi joj vreme brze proslo.
Kupila je knjigu i kutiju keksa. Sela je u cekaonicu da je niko ne bi uznemiravao.
Pored nje je bila stolica sa keksom, a pored stolice sa keksom jedan gospodin koji je citao novine.
Kad je ona pocela da uzima keks i gospodin je uzeo jedan. Ona se sokirala, ali nista ne rece
i nastavi da cita knjigu. U sebi je pomislila: ma gledaj ti ovo, da samo imam malo vise hrabrosti
do sada bih ga vec udarila! Svaki put kad je ona uzimala jedan keks, covek pored nje,
ne obaziruci se ni na sta, je uzimao isto tako jedan. Nastavili su tako dok nije ostao samo jedan
u kutiji i devojka pomisli: bas me interesuje sta ce sad uraditi!! Covek uze poslednji keks
i podeli ga na dva jednaka dela. "Ovo je zaista previse!" poce da sikce devojka, uze svoje stvari,
knjigu, torbu i ode iz cekaonice. Kada se pribrala malo i kada ju je prosao bes, sela je na mesto
gde nije bilo nikoga da bi izbegla neke druge neprijatne dogadjaje. Zatvori knjigu
i otvori torbu da je ubaci i u tom trenutku ugleda kutiju keksa jos uvek nenacetu.
Postidela se kao nikada u zivotu i tek tada shvati da je keks, isti kao njen, bio gospodinov koji je
sedeo pored, ali koji je, bez sokiranja, besa ili prepotencije, podelio i svoj poslednji komad
sa njom, totalno suprotno od nje, koja se osecala povredjenom, uzdrmanog ponosa i osecanja.

U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti:
- Kamen kad je bacen;
- Rec nakon sto je recena;
- Mogucnost nakon sto je izgubljena;
- Vreme kad je proslo;
- Ljubav za koju se NE BORI.

Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Liki-016
...

PorukaPoslao: Pet Dec 02, 2005 1:45 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Na jednom dalekom usamljenom ostrvu usred okeana ziveli lepo i u slozi Ljubav, Bogatstvo, Tuga, Sujeta i Znanje. Ziveli su mirno na tom ostrvu daleko od svih svetskih briga i dogadjanja. Ali nakon mnogo vekova primetili su da njihovo ostrvo polako pa sve brze i izvesnije nestaje. Vrlo brzo shvatili su da ostrvo ubrzano tone. Uznemireni oni spakuju svoje stvari i krenu polako da napustaju svoje lepo, carobno, ali tonuce ostrvo, koje im je vekovima prozalo srecu. Jedino Ljubav, postojana po prirodi, resi da ostane. Jedino je ona verovala i nadala se da je sve to privremeno i da ce doci bolji dani kada ce sve biti lepo i veselo kao nekada. Medjutim vremenom i Ljubav shvati da nema nade i da mora i ona da napusti svoj dom. Spakuje lepo ono malo stvari i puno uspomena sa sobom, ali ... sad vise nema nacina da sa ostrva ode. Svi camci, brodovi i splavovi vec otplovili a za pravljenje novih vise vremena nema. Pocne ona da doziva upomoc.

Nekako u to vreme put tuda nanese Bogatstvo.Ljubav se obraduje srecnoj slucajnosti i zamoli Bogatstvo:"Primi me. molim, te na svoju jahtu. Ostrvo tone. Udavicu se."Bogatstvo je pogleda ispod oka pa kaze:"Izvini, ali moj camac je pun zlata i dragog kamenja. Nema mesta jos i za tebe, Ljubavi.Ako i ti budes usla bojim se potonucemo.".I ode. Ljubav vec pocinje da hvata panika. Ostrvo je sve manje. Voda je sve blize.U panici, ljubav i dalje doziva u pomoc. Uto tuda na svom splavu naidje Tuga. Ljubav se obraduje starom prijatelju:"Tugo, molim te, spasi me. Potonucu zajedno sa ovim nasim ostrvcetom. Biloa bi steta da svet ostane bez ljubavi." "Zao mi je, Ljubavi." odgovori tuga "Toliko sam tuzna da ne mogu da te povedem sa sobom. Zelim da budem sama." i ostavi Ljubav daleko iza sebe. Na ostrvu Ljubav vec hvata ocaj.Ne vidi nacina da se spase iz nezgodne situacije u kojoj se nasla i to zato sto je verovala u bolje sutra.Medjutim, tracak nade, ili je mozda u pitanju vera jos uvek, je nagoni da i dalje doziva u ponoc. Njena dozivanja privuku paznju Sujete koja je tuda slucajno prolazila."Povedi me sa sobom" - zamoli Ljubav Sujetu - "pogresila sam sto sam verovala. Sada sam ostala zaglavljena ovde. ti si mi jedina nada." Sujeta na to odgovori: "Ne dolazi u obzir!Vidi kakva si prljava i mokra, hoces da mi pokvasis camac?! Sama si kriva!Sad snosi posledice. Lepo sam ti govorila da odes dok se jos moglo." i jos uvredjena ode i ostavi.

Ljubav sa njenom tuznom sudbinom Izgubivsi i poslednju nadu, Ljubav se predala sudbini. Sela je na jedini nepotopljeni kamen sto je ostao od njihovog. nekad velikog i divnog, ostrva i cekala da i on nestane ispod vode i sa sobom odnese i nju. U to, niotkuda, pojavi se neki stranac u camcu. Stranac pridje sasvim blizu i pruzi tuku ljubavi.Ona udje u camac i on je preveze na susedno ostrvo.tu je Ljubav izasla iz camca, zahvalila se i posla dalje.Tek par metara dalje shvatila je da ona ne zna ko ju je, zapravo, spasio.Okrenula se i dotrcala natrag do obale, ali camac sa strancem vec se izgubio na horizontu.Tad je Ljubav,tek, primetila Znanje kako sedi na obali.Prisla je i upitala:"Reci mi, Znanje, ko je stranac koji me je spasao sigurne smrti?" Znanje je pogleda, nasmesi se pa joj rece:"Kako, zar ti ne znas?To je bilo Vreme." "Vreme?"-zbunjeno upita Ljubav. "Da, Vreme"-odgovori Znanje. "jer, jedino je Vreme sposobno da spozna koliko je Ljubav velika."

Autor nepoznat

dobro vam jutro
Liki-016
...

PorukaPoslao: Sub Dec 03, 2005 2:46 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Kada bih imao jedan komadic zivota, dokazivao bih ljudima koliko grese kada misle da prestaju da se zaljubljuju kada ostare, a ne znaju da su ostarili kada prestanu da se zaljubljuju
Kada bi Bog za trenutak zaboravio da sam ja samo krpena marioneta, i podario mi komadic zivota, moguce je da ne bih kazao sve sto mislim, ali bih nesumnjivo mislio sve sto kazem. Stvari bih cenio ne po onome sto vrede, već po onome sto znace. Spavao bih manje, sanjao vise. Shvatio sam da svaki minut koji provedemo zatvorenih ociju gubimo sezdeset sekundi svetlosti. Hodao bih kada drugi zastanu, budio se dok ostali spavaju. Slusao bih druge dok govore,... i kako bih uzivao u sladoledu od cokolade.

Kada bi mi Bog poklonio komadic zivota, oblacio bih se jednostavno, izlagao potrbuske suncu, ostavljajuci otkrivenim ne samo telo vec i dusu.

Boze moj, kada bih imao srece, ispisivao bih svoju mrznju na ledu, i cekao da izgreje sunce. Slikao bih Van Gogovim snom na zvezdama jednu Benedetijevu poemu, a Seratovu pesmu bih poklanjao kao serenadu u casu svitanja. Zalivao bih ruze suzama, da bih osetio bol od njihovih bodlji, i strastven poljubac od njihovih latica...

Boze moj, kada bih imao jedan komadic zivota... Ne bih pustio da prodje ni jedan jedini dan, a da ne kazem ljudima koje volim da ih Volim. Uveravao bih svaku zenu i svakog muskarca da su mi najblizi i ziveo bih zaljubljen u Ljubav.

Dokazivao bih ljudima koliko grese kada misle da prestaju da se zaljubljuju kada ostare, a ne znaju da su ostarili kada prestanu da se zaljubljuju.

Deci bih darovao krila, ali bih im prepustio da sama nauce da lete.

Stare bih poucavao da smrt ne dolazi sa staroscu vec sa zaboravom.

Toliko sam stvari naucio od vas, ljudi...

Naucio sam da citav svet zeli da zivi na vrhu planine, a da ne znaju da je istinska sreca u nacinu savladjivanja litica.

Shvatio sam da kada tek rodjeno dete stegne svojom malom sakom svoga oca da ga je steglo zauvek.

Naucio sam da covek ima pravo da gleda drugog odozgo jedino kada treba da mu pomogne da se uspravi.

Toliko sam toga mogao da naucim od vas, premda mi to nece biti od vece koristi, jer kada me budu spakovali u onaj sanduk, ja cu na zalost poceti da umirem...
Gabrijel Garsija Markes

nadam se da vam ovaj dan bude poseban.
DOBRO VAM JUTRO

bamby
bamby

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2005 8:26 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Moj prijatelj otvori jednu od fijoka koja je pripadala njegovoj ženi.
Izvadi jedan zamotuljak u pirinčanom papiru i reče: Ovo nije bilo šta. Ovo je nešto specijalno.
Odmotao je paketić, odbacio papir i duboko se zagledao u biranu svilu i čipku.
Kupila je ovo kad smo bili prvi put u New Yorku, pre otprilike osam ili devet godina.
Nije ga nikada upotrebila. Čuvala je za neku specijalnu priliku. Mislim da je sada prigodna prilika.

Prišao je krevetu i položio rublje pored ostale garderobe, koju će poneti u grob.
Njegova žena je umrla. Okrenu se prema meni i reče: Ne čuvaj ništa za neke specijalne prilike. Svaki dan u životu je specijalan.

Još uvek mislim na njegove reči. Promenile su moj život.
Čitam više. Sedim na terasi i uživam u pejzažu i ne smeta mi korov u bašti.
Provodim više vremena sa porodicom a manje na poslu.
Shvatio sam da je život jedna celina ispunjena užicima a ne kurs o preživljavanju.
Ne čuvam više nista. Upotrebljavam sve što je moje, svaki dan. Obučem novi sako kad idem u prodavnicu.
Ne čuvam najbolji parfem za specijalne izlaske. Upotrebljavam ga uvek i u svakoj prilici.
Fraze jednog dana i jednog od ovih dana nestale su iz mog rečnika.
Ako nešto vredi videti, slušati, raditi, onda vidim, slušam ili radim. Sada i odmah.

Nisam siguran šta bi žena mog prijatelja uradila da je znala da je neće biti sutra.
Mislim da bi bila više u kontaktu sa svojom familijom, svojim prijateljima.
Možda bi nazvala stare prijatelje i molila za oproštaj za neke nesporazume.
Jela bi češće u kineskom restoranu svoju omiljenu hranu.

Upravo ove neurađene male stvari što i meni smetaju.
Smeta mi što sam prestao sretati svoje stare prijatelje.
Smeta mi što ne pišem pisma koja sam mislio da napišem jednog od ovih dana.
Smeta mi što nisam rekao roditeljima, braći, deci, koliko ih volim.
Sada pokušavam da ne zakasnim, ne držim po strani ili čuvam nešto što može obogatiti naš život.
I svaki dan kažem sebi: Da, danas je jedan specijalan dan.
Svaki dan, svaki sat, svaki minut je specijalan.

Pružaj ljudima više nego što očekuju, sa voljom.

Nauči napamet stihove koje voliš.

Ne veruj u sve što čuješ i pročitaš.

Ne troši vreme na spavanje.

Kad kažeš nekome volim te, kaži zato što tako osećaš. I što je istina.

Kad kažeš žao mi je, oprosti, izvini, gledaj osobu u oči.

Upoznaj osobu, pre nego što se venčas s njom.

Veruj u ljubav na prvi pogled.

Ne ismejavaj tuđe snove.

Voli duboko i strasno. Možeš biti povređen, ali to je jedini način da živiš kompletan život.

Ne vređaj.

Ne osuđuj nikoga zbog njegovih rođaka.

Govori polako, misli brzo.

Ako te neko pita o nečemu što ne želiš da odgovoriš, uzvrati sa osmehom: "Zašto te to zanima?"

Ne zaboravi da najveće ljubavi i najveći uspesi, obuhvataju i rizike.

Nazovi svoju majku.

Kaži "nazdravlje" kad čuješ da neko kine.

Poštuj sebe.

Poštuj druge.

Odgovoran si za sve što radiš.

Ne dozvoli da jedan nesporazum pokvari veliko prijateljstvo.

Kad pogrešiš, ispravi to brzo.

Zasnuj brak sa osobom koja voli da priča. U starosti će vam razgovor biti važniji od svega.

Ne budi puno sam. Otvori svoje naručje za promenu, ali ne zanemari ni svoje vrednosti.

Ćutanje je ponekad najbolji razgovor.

Veruj u Boga, ali zaključavaj svoj auto.

Vazno je da je kuća ispunjena ljubavlju.

Potrudi se da stvoriš mir i harmoniju u svojoj okolini.

Ako si u nesporazumu sa onim koga voliš, posmatraj situaciju kakva je sada a ne kakva je bila nekada.

Čitaj između redova.

Podeli sa drugima ono što znaš.

Budi brižan prema planeti Zemlji.

Ne ismejavaj nekoga ko ti pokušava dokazati svoju ljubav.

Ne zabadaj nos u sve. Ne budi previše radoznao.

Ne veruj osobi koja ne žmuri kad je ljubiš.

Jedanput godišnje putuj negde gde nikada nisi bio.

Ne zaboravi da ljubav između dve osobe je više nego potreba jedno za drugim.

Sagledaj čega moraš da se odrekneš na svom putu za uspeh u nečemu.

Zarađuješ li puno para, upotrebi ih dok si živ, tamo gde ćeš moći pomoći i drugima.

Ne zaboravi da, ne uspeš li u svemu što želiš, ponekad je i to sreća.

Nazad na vrh
Liki-016
...

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2005 3:57 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

@bamby B R A V O fenomenalna prica...par redova moram da izdvojim, mada je tesko odluciti se.

Pružaj ljudima više nego što očekuju, sa voljom.
Ne troši vreme na spavanje
Upoznaj osobu, pre nego što se venčas s njom.
Voli duboko i strasno. Možeš biti povređen, ali to je jedini način da živiš kompletan život.
Ne zaboravi da najveće ljubavi i najveći uspesi, obuhvataju i rizike.
Zasnuj brak sa osobom koja voli da priča. U starosti će vam razgovor biti važniji od svega
Budi brižan prema planeti Zemlji.
Jedanput godišnje putuj negde gde nikada nisi bio.
Ne zaboravi da ljubav između dve osobe je više nego potreba jedno za drugim.
Zarađuješ li puno para, upotrebi ih dok si živ, tamo gde ćeš moći pomoći i drugima.

bamby
bamby

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2005 4:26 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Da ne pomisli neko, nisam ovo ja napisao.

Ovo je jedan od mnogih mail-ova što kruže svetom.

Ja sam mu samo malo dao na snazi.

p.s. Što reče Liki, morao sam par redova da izdvojim.

Nazad na vrh
Liki-016
...

PorukaPoslao: Pon Dec 05, 2005 2:43 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

ne da si ih izdvojio nego si ih iZeo
Prikaži poruke iz poslednjih:   

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Knjizevnost Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sledeci
Strana 1 od 12

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Forums ©

Rosulja WiFi . vlasotince.comVlasotince u Evropi

All logos and trademarks in this site are property of Vlasotince Cafe.
The comments are property of their posters and Vlasotince Cafe,
all the rest © 2004 - 2007 Vlasotince Portal Cafe

Svi tekstovi i fotografije vlasništvo su Vlasotince Cafe portala. Nije dozvoljeno njihovo korištenje u bilo koje svrhe bez izričitog
dopuštenja . Sva prava zadrzana. / copyright: Vlasotince Cafe / 2004. - 2007.

Ideja administracija realizacija web dizajn (c) Dragan Blagojevic BAN
pomoc i covek bez koga ovo ne bi bilo bamby
Hosted by Host 011

Search engine crawling improved by SSEO v.2 ( Serbian Search Engine Optimization )

web site monitoringCheck Page Ranking
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Strana generisana: 0.37 sekundi
:: Cobalt made for Vlasotince cafe ::