Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal   
  Create an account  •  Pocetna strana portala •  Download •  Vas nalog •  Forumi •  

Navigator
Gradski meni
· Pocetna strana

· Komunikacija clanova
· FORUM
· Flash Chat - NOVO

Zabava
· Vlasotinacki recnik
· Flash Igre
· Jos igrica
· Mnooogo igrica
· Smesne slike
· Vicevi
· TV prog.sheme svih stanica
· Telefonski imenik
· Dnevni horoskop

Portal
· Vesti u vezi portala
· Posalji vest
· FAQ
· Komentar predlog
· Preporucite nas
· Recenzije
· Linkovi
· Pretrazi
· Statistika
· VL Cafe Toolbar

Slike i fajlovi
· Vlasotinacki oglasi
· Foto Album
· Postavi sliku
· Download
· Postavi fajl

Control Panel
· Reg.Users.Login.

Sveze vesti
· Vesti dana
· Drustvene vesti
· Vesti iz kulture
· Politicke vesti
· Vesti iz sporta
· Vesti iz sveta
· Vesti tehnologije
· Vremenska prognoza

Informacija o korisniku
_YOURIP38.103.63.59

Dobrodosli, Gost
Nickname
Sifra

· Registrovani
· _PASSWORDLOST
Ljudi na vezi:
Posetioca: 30
Clanova: 0

Imali smo
6353335
pregledanih strana od
Novembar 2004 (April 2005)

SERDT
8 January 2009 19:36:20 CET (GMT +1)

Mali shout box

Samo registrovani korisnici mogu pisati poruke login ili kreiraj nalog.

Najnovije na forumu
Poslednjih 15 poruka na forumu

Downtime 31.12.2008. - 6.1.2009.
Last post by bukovski on Jan 08, 2009 at 17:29:49

Srecan Bozic
Last post by vlasotincanin on Jan 08, 2009 at 14:54:40

Severno od Alpa, juzno od Severnog mora
Last post by Zlatokosa on Jan 08, 2009 at 11:08:54

Lyrics - Postavite bilo vase bilo one koje bas volite
Last post by Zlatokosa on Jan 08, 2009 at 09:36:03

EU klub - pridruzimo se i mi (II)
Last post by vlasotincanin on Jan 08, 2009 at 08:00:11

EU klub - pridruzimo se i mi
Last post by vlasotincanin on Jan 08, 2009 at 07:13:18

digi tv na THORU 1 stepen zapad
Last post by Donald_Sikert on Jan 06, 2009 at 23:34:15

Jesen je
Last post by vlasotincanin on Oct 19, 2008 at 02:55:52

Imate li "MySpace"???
Last post by Gorefest on Oct 19, 2008 at 02:16:09

Hajde da CHAT-ujemo !
Last post by Sad_devil on Oct 19, 2008 at 01:39:33

Mondo - reopening 17.10.2008 guest Sasa Matic
Last post by bamby on Oct 18, 2008 at 23:05:37

DIS-ove Prodavnice
Last post by bamby on Oct 18, 2008 at 22:33:07

Press clipping - komentari
Last post by bamby on Oct 18, 2008 at 22:26:25

Press clipping
Last post by Gorefest on Oct 18, 2008 at 21:30:01

Njeknja, njeknja
Last post by Multirole on Oct 18, 2008 at 21:28:47

[ Vlasotince Cafe - Vlasotinacki portal ]

Google

Kuj je kude

Vlasotince cafe :: Pogledaj teme - Odlomci iz knjiga koji su na vas ostavili najjaci utisak
 FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Odlomci iz knjiga koji su na vas ostavili najjaci utisak
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Knjizevnost
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Liki-016
...

Pridružio: May 04, 2005

PorukaPoslao: Pet Feb 03, 2006 9:26 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

And suddenly, the miracle happens. I look across at the woman who has just made some coffee and is now reading the newspaper, whose eyes look tired and desperate, who is her usual silent self, who does not always show her affection in gesures, the woman who made me say yes when I wanted to say no, who forced me to fight for what she, quite rightly, belived was my reason for living, who let me set off alone because her love for me was greater even than her love for herself, who made me go in search of my dream: and, suddenly, seeig that small, quiet woman, whose eyes said more than any words, who sas often terrified inside, but always courageous in her actions, who could love someone withour humbling herself and who never ever apologized for fighting for her man-suddenly, mu fingers press down on the keys.

"The Zahir" - paulo coelho
Liki-016
...

PorukaPoslao: Ned Feb 05, 2006 9:52 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

...I wake up thinking about the story by Jorge Luis Borges, about something which, once touched or seen, can never be forgotten, and which gradually so fills our thoughts that we are driven to madness.
My Zahir is not a romantic metaphor-a blind man, a compass, a tigre or a coin.
It has a name, and her name is Esther.

...No one should ever ask themselves that: why am I unhappy?
the question carries within it the virus that will destroy everything. if we ask that question, it means we want to find out what make us happy. if what makes us happy is different from what we have now, then we must either change once and for all or stay as we are, feeling even more unhappy
Liki-016
...

PorukaPoslao: Ned Mar 26, 2006 3:47 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

"nase neispunjene zelje, neostvarene mastarije, zaboravljeni snovi, svedoce kako smo lako izneverili svoju mladost. sebe. jer mi smo ono sto zelimo, o cemu sanjamo; mi prvi izgubljeni smo u mladalackim drhtajima i zudnjama. sve sto je doslo posle, sto je bilo drugacije, kompromis je.
i proraz."

"samo voljena zena sme da pita i zahteva, da prebacuje i kori. da se nestasno igra i koketuje sa bolom. koketerija nevoljene zene je ruzna groteska, njeni zahtevi su nasilje, prekori placno moljakanje. onaj ko trazi u ime svoje neuzvracene ljubavi, prlja i sebi i tu ljubav vukuci je kroz blato ponizenja"

"postoje ljudi koji u ime ljubavi zahtevaju i grabe. i oni koji u ime ljubavi daju, cija ljubav raste davanjem.
od cije se ljubavi raste"

ljiljana habjanovic djurovic
shelle
istica se
istica se

Pridružio: Sep 11, 2005

PorukaPoslao: Pon Apr 24, 2006 11:36 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

".....Prema jednoj legendi postoji ptica koja peva samo jednom u svom zivotu,lepse nego bilo koji drugi stvor na ovoj Zemlji. Od trenutka kad napusti gnezdo ta ptica trazi trnovito drvo i nema mira dok ga ne nadje. Uvuce se medju njegove isprepletene grane i, pevajuci, nabode svoje telo na najduzi, najostriji trn. Dok umire,njen bol prerasta u pesmu daleko lepsu od pesme slavuja ili seve. Cena te predivne pesme je zivot, ali citav svet zastaje da slusa, a Bog na nebu se osmehuje. Jer ono najbolje sto postoji,moze se dobiti samo po cenu velike boli....ili bar tako legenda kaze..."

Kolin MekKalah-Ptice umiru pevajuci
Liki-016
...

PorukaPoslao: Uto Maj 09, 2006 5:08 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

U svakom septembru ima necega nalik na tihe rastanke. Primetis to po igrama koje polako pocinju da se saplicu. Primetis to po iskracalom odelu, koje ostavljas mladjem bratu.
Primetis i po bajkama, koje smo dosad tako lepo izmisljali. Primetis kako nam i bajke sve manje veruju.

Ustvari, velika je to varka. Bas kao sto je i svet sa one strane svoga oka.

Onome koga posmatras u ogledalu s nadom. Ti si nada koju on gleda iz svog sveta. Ne veruj nicemu sto se moze primetiti samo sa jedne strane vida.

Trci i sastani se sam sa sobom. I izgubi se u daljinama sebe kao kap ciste svetlosti.

Retki su oni koji shvataju granicu slobode. Jos redji oni koji shvataju slobodu granice. »Ne zidaj vrata veca od kuce «, kazu Eskimi. To isto znaci sto i zidati prozore manje od ociju.

Stvarno videti, znaci: umeti videti kisu kako pada uvis. Videti kako padaju uvis krovovi kuca i reke u kojima se taloze vrhovi planina.
Ovako sam to cuo: »Ko nije nebo ugledao u vodi, taj nema pojma sta su ribe na drvecu"

Pa ako se i okliznes, nekada, u zivotu, ne gledaj to kao pad u sunovrat nego kao pad uvis.

I uvek, uvek se seti Aleksandra Makedonskog: »Niko me na svetu nije pokori sem mene «.

Treba umeti videti nebo, puno zrnevlja svetlosti kako se uspravlja nad zemljom i razgranava u svome padu. Cveta.

I videti pad vetra kako raste duboko u doline, u ponornice blagosti, sine moj.

I snove valja videti kako rastu dok tones polagano u njih i paras se, bas kao sto i ove reci cutanja, tude i moje, tonu nocas, a nadvisuju krov i oblake, i nadvisuju nebo i rastu u jednu predivnu vasionu koju smo izmislili sebi u visovima opalog septembra.

M. Antic
Liki-016
...

PorukaPoslao: Uto Avg 22, 2006 9:54 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

"I have always belived that in the lives of individuals, just as in society at large, the profoundest changes take place within a very reduced time frame.
when we least expect it, life sets us a challenge to test our courage and willingness to change; at such a moment, there is no point in pretending that nothing has happened or in saying that we are not yet ready.
The challenge will not wait. Life does not look back.
A week is more than enough time for us to decide whether or not to accept our destiny".

paulo coelho "the devil and miss prym"
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Liki-016
...

PorukaPoslao: Uto Okt 10, 2006 2:18 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Čini mi se, da je za svoje bekstvo iskoristio seobu divljih ptica. Ujutru pred polazak, lepo je uredio svoju planetu. Brizljivo je ocistio žive vulkane. Imao je dva ziva vulkana. To je bilo sasvim zgodno za podgrevanje jutarnjeg dorucka. Imao je i jedan ugasen vulkan. Ali, kako je govorio: „Nikad se ne zna!” Ocistio je, dakle, i taj ugaseni vulkan. Kad su dobro ocisceni, vulkani rade tiho i neprekidno, bez erupcija. Vulkanske erupcije su kao vatra u kaminu. Naravno, na nasoj Zemlji mi smo suvise mali da bismo ocistili naše vulkane. Zbog toga nam stvaraju toliko neprijatnosti.

Mali princ je, pomalo setan, pocupao i poslednje izdanke baobaba. Verovao je da se neće vise nikad vratiti. Ali svi ti svakodnevni poslovi izgledali su mu toga jutra neobično prijatni. A kad je poslednji put zalio ruzu, i spremao se da je stavi pod stakleno zvono, osetio je zelju da zaplace.
-Zbogom, rece on ruzi.
Ali ona mu ne odgovori.
-Zbogom, ponovi on.
Ruza se zakaslja. Ali ne stoga sto je nazebla.
-Bila sam glupa, rece ona najzad. Molim te oprosti. Pokusaj da budes srećan.
Bio je iznenaden sto mu ne prebacuje. Stajao je, sav pometen, sa staklenim zvonom u ruci. Nije shvatao tu blagu neznost.
-Naravno, ja te volim, rece mu ruza. Moja je greška sto o tome nisi ništa znao. To nema nikakvog značaja. Ali i ti si bio glup kao i ja. Pokusaj da budes srećan... Ostavi to stakleno zvono. Ne želim ga vise.
-Ali vetar...
-Nisam bas toliko nazebla... Svezi noćnivazduh će mi prijati. Ja sam cvet.
-Ali zivotinje...
-Treba da podnesem dve ili tri gusenica, ako hoću da upoznam leptirove. Izgleda da je to tako lepo. Inače, ko će me posetiti? Ti ćeš biti daleko. Što se tiče velikih zivotinja, ne bojim se. Imam kandze.
I ona bezazleno pokaza svoja četiri trna. Zatim dodade:
Ne odugovlaci toliko, to je nesnosno. Resio si da odes. Idi.
Jer nije htela da je mali princ vidi kako place. Bila je to veoma gorda ruza...

"mali princ"
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Liki-016
...

PorukaPoslao: Uto Okt 24, 2006 5:09 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

OCI

U svakom septembru ima necega nalik na tihe rastanke. Primetis to po igrama koje polako pocinju da se saplicu. Primetis to po iskracalom odelu, koje ostavljas mladjem bratu.
Primetis i po bajkama, koje smo dosad tako lepo izmisljali. Primetis kako nam i bajke sve manje veruju.

Ustvari, velika je to varka. Bas kao sto je i svet sa one strane svoga oka.

Onome koga posmatras u ogledalu s nadom. Ti si nada koju on gleda iz svog sveta. Ne veruj nicemu sto se moze primetiti samo sa jedne strane vida.

Trci i sastani se sam sa sobom. I izgubi se u daljinama sebe kao kap ciste svetlosti.

Retki su oni koji shvataju granicu slobode. Jos redji oni koji shvataju slobodu granice. »Ne zidaj vrata veca od kuce «, kazu Eskimi. To isto znaci sto i zidati prozore manje od ociju.

Stvarno videti, znaci: umeti videti kisu kako pada uvis. Videti kako padaju uvis krovovi kuca i reke u kojima se taloze vrhovi planina.
Ovako sam to cuo: »Ko nije nebo ugledao u vodi, taj nema pojma sta su ribe na drvecu"

Pa ako se i okliznes, nekada, u zivotu, ne gledaj to kao pad u sunovrat nego kao pad uvis.

I uvek, uvek se seti Aleksandra Makedonskog: »Niko me na svetu nije pokori sem mene «.

Treba umeti videti nebo, puno zrnevlja svetlosti kako se uspravlja nad zemljom i razgranava u svome padu. Cveta.

I videti pad vetra kako raste duboko u doline, u ponornice blagosti, sine moj.

I snove valja videti kako rastu dok tones polagano u njih i paras se, bas kao sto i ove reci cutanja, tude i moje, tonu nocas, a nadvisuju krov i oblake, i nadvisuju nebo i rastu u jednu predivnu vasionu koju smo izmislili sebi u visovima opalog septembra.

M. Antic
poreklomvlasoticanka
pravi forumas
pravi forumas

Pridružio: Dec 13, 2006

PorukaPoslao: Čet Dec 21, 2006 5:40 pm    Naslov: DOBRA TEMA Odgovoriti sa citatom

Smile

Ovo je jako dobra tema,za nju treba bas da se kucka i kucka.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Liki-016
...

PorukaPoslao: Pet Dec 22, 2006 6:17 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

"I have always belived that in the lives of individuals, just as in society at large, the profoundest changes take place within a very reduced time frame.
when we least expect it, life sets us a challenge to test our courage and willingness to change; at such a moment, there is no point in pretending that nothing has happened or in saying that we are not yet ready.
The challenge will not wait. Life does not look back.
A week is more than enough time for us to decide whether or not to accept our destiny".

paulo coelho "the devil and miss prym"
Prikaži poruke iz poslednjih:   

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Vlasotince cafe forum -> Knjizevnost Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeci
Strana 2 od 10

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Forums ©

Rosulja WiFi . vlasotince.comVlasotince u Evropi

All logos and trademarks in this site are property of Vlasotince Cafe.
The comments are property of their posters and Vlasotince Cafe,
all the rest © 2004 - 2007 Vlasotince Portal Cafe

Svi tekstovi i fotografije vlasništvo su Vlasotince Cafe portala. Nije dozvoljeno njihovo korištenje u bilo koje svrhe bez izričitog
dopuštenja . Sva prava zadrzana. / copyright: Vlasotince Cafe / 2004. - 2007.

Ideja administracija realizacija web dizajn (c) Dragan Blagojevic BAN
pomoc i covek bez koga ovo ne bi bilo bamby
Hosted by Host 011

Search engine crawling improved by SSEO v.2 ( Serbian Search Engine Optimization )

web site monitoringCheck Page Ranking
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Strana generisana: 0.70 sekundi
:: Cobalt made for Vlasotince cafe ::